Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Tweelingwiegen

Wat is het fijn als een tweeling na de bevalling ook dichtbij elkaar mag blijven slapen!

Zo'n twee jaar geleden, toen we hadden gehoord dat ik zwanger was van een tweeling, zijn we op zoek gegaan naar mooie wiegjes waar onze kleintjes in konden slapen. Op een gegeven moment kwamen we een hele mooie tweelingwieg tegen. Wat een uitkomst, onze wondertjes konden samen in een wieg liggen, maar dan wel op hun eigen matrasje zodat ze ieder apart toegedekt konden worden. Ze hebben het echt heerlijk gehad, en wij konden vanuit ons eigen bed toekijken en genieten van twee tevreden kleintjes. Inmiddels zijn we ons eigen bedrijfje gestart, Dubbelgeluk Tweelingwiegen en verhuren we nu dus zelf tweelingwiegen. Als je zwanger bent ben je een hoop geld kwijt aan een uitzet en dan is dit een prachtige oplossing. Voor slechts 11,50 euro per week huur je een tweelingwieg, waarbij je ook nog eens de matrasjes, hoeslakentjes, dekentjes, overtrekjes, hemeltje met hangertje ontvangt. Je mag zelf kiezen uit allerlei varianten. De tweelingwieg is heel eenvoudig in elkaar te zetten en als de huurperiode is afgelopen, dan haal je hem ook weer makkelijk uit elkaar en kunt hem in een transport koffer (laten) vervoeren. Zo heb je gelijk weer ruimte en hoef je niet nog iets ergens op te slaan of proberen te verkopen.! Verder hebben we inmiddels ook hele lieve olifanten knuffels en label doekjes. Leuk om kado te doen maar ook om lekker zelf te houden! Kijk snel een keertje op onze website www.dubbelgeluk.com

10 jaar geleden

Wat leuk dat je op onze website komt kijken! Misschien zoek je een keer een leuk kadootje voor een babytje, we verkopen ook lieve olifantjes en labeldoekjes! :-)

10 jaar geleden

Wat een leuk idee! Hopelijk krijg je veel klanten voor de tweelingwieg? Zal snel eens kijken op jullie site. Verwacht alleen zelf geen tweeling!