Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • kinderen
  • speelgoed
  • chuggington

Treinen en kinderen: Beleef je eigen avonturen!

Het speelgoed van Chuggington is veelzijdig en interactief. TOMY heeft verschillende treinen en treinbanen van het merk Chuggington.

Het speelgoed van Chuggington is veelzijdig en interactief. Deze treinbaan systemen zijn gebaseerd op de Chuggington televisieserie voor peuters en kinderen, die zich afspeelt in de stad Chuggington. In dit verhaal spelen levende treinen de hoofdrol. In elke aflevering beleven de locomotieven een nieuw avontuur, waarbij waarden als vriendschap, eerlijkheid en luisteren centraal staan.

TOMY heeft verschillende treinbaan systemen van het merk Chuggington. Elk treinbaan systeem heeft weer andere eigenschappen. Laat je kindje zijn eigen avonturen beleven met dit unieke speelgoed!

Chuggington Wood treinen

Deze treinbaan wordt gekenmerkt door vrolijk gekleurde locomotieven van stevig materiaal. De treinen hebben een modern design. Met de houten rails legt je kindje heel gemakkelijk zijn eigen treinbaan aan. De onderdelen van Chuggington Wood zijn zelfs te combineren met andere houten treinbanen.

Er zijn verschillende treinbaan sets te koop in verschillende prijsklassen. Zo heb je meteen een complete baan en kan je kindje gelijk aan de slag! Daarnaast is er een verscheidenheid aan locomotieven.

Spaar ze allemaal en bouw elke keer weer een andere treintje. De verschillende wagons zijn aan elkaar te bevestigen door middel van een magneet. De Chuggington Wood treinset is uit te breiden met verschillende accessoires.

Chuggington Die-cast

Chuggington Die-cast is een actief en dynamisch treinbaan systeem. Deze treinbaan bestaat uit een kunststof rails en metalen treinen. De treinbaan is uitgerust met licht en geluid en de mogelijkheid om de treinen te lanceren!

Er zijn complete speelsets te koop, maar je kunt ook losse treinen, rails en accessoires (zoals gebouwen en stations) kopen. Daarnaast zijn er uitbreidingspakketten. De wagons zijn gemakkelijk aan elkaar te bevestigen. Chuggington Die-cast heeft heel veel mogelijkheden en met dit speelgoed kun je eindloos variëren. Dit speelgoed is geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Chuggington Interactief

Chuggington Interactief laat de wereld van Chuggington echt tot leven komen! Deze speelset met grote, pratende treinen biedt interactie aan je kindje. De treinen vertellen je kindje waar ze zijn en wat ze doen. Laat de treinen opdrachten verschillende uitvoeren.

Hoe meer treinen en stations, hoe interactiever het spel wordt. De treinen en gebouwen herkennen elkaar en reageren op elkaar. Er zijn complete speelsets te koop, die je kunt uitbreiden met losse locomotieven en accessoires. Chuggington Interactief is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar.

Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaring met treinen. Houden jouw kinderen ook van spelen met treinen? Wat vinden ze het leukst? Laat het Tomy weten en reageer op deze blog!

Wil jij meer blogs van Tomy experts lezen? Lees hier alle blogs van Tomy experts!

11 jaar geleden

Ik begrijp niet waarom maar ook mijn zoontje (bijna 2) vindt treinen helemaal fantastische! We hebben nu twee treinensets thuis (een van plastic en een van hout) en gaan hem dadelijk nog een geven voor zijn verjaardag van Lego Duplo. In de auto wordt hij ook helemaal enthousiast als hij een echte trein ziet en soms in het weekend gaat mijn vriend erop uit met hem naar het treinstation (10 minuten lopen van ons huis ;-) om de treinen wakker te maken. Hij kan nog niet zo veel zeggen maar trein staat wel in de top5 van meest gebruikte woorden!

11 jaar geleden

Mijn zoontje is nu 1,5 en kijkt 's ochtends vaak naar Chuggington op tv. Hij is echte jongen en zijn favoriete speelgoed bestaat dan ook uit auto's, vrachtwagens en treinen en dan vooral om er flink mee te botsen. Hij heeft al wel wat dingetjes van Chugginton, maar nog geen trein baan. Gezien hoe gek hij op Chuggington is zal zo'n complete baan wel erg leuk voor hem zijn, maar dan moet hij nog wel een paar maanden ouder zijn. Wellicht een leuk cadeau voor 5-12 of zijn verjaardag in januari!

11 jaar geleden

Mijn zoontje wordt in november 2 jaar en had tot van de week nog geen intresse in treinen ed. Maar sinds vorige week vrijdag heeft hij de houten treinbaan bij Oma ontdekt. Dit is een treinbaan van Brio en elke keer als we bij opa en oma zijn, loopt tie naar het kamertje waar de treinen staan, komt met de bak naar binnen lopen en we moeten dan samen een baan maken. Zodat hij met de trein kan gaan spelen. Alleen maar rondjes maken met de trrein en tsjoek tsjoek zeggen. En nu is alles trein!! oftewel ein, alleen maar met de "ein" willen spelen. Echt leuk. Misschien ook een eigen treinbaan aanschaffen voor thuis!!!