Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Trakteren Kinderdagverblijf

Donderdag is het zover mag ze geen trakteren op het kinderdagverblijf. Ik heb net de laatste traktaties af. Dit jaar trakteert mijn kleine meid (zelfgemaakte) rugzakjes van Dora met daarin een zakje koekjes (Dinosaurus of Elfjes) en daarbij een leuk klein schriftje.

Met haar 1e verjaardag heeft ze danoontjes getrakteerd met een bloemblaadje eromheen en een vlinder, lievenheersbeest of bijtje erop.

Ik ben benieuwd of er nog meer CreaBea ouders zijn die de traktaties voor de kinderen maken.

Ook de uitnodigingen voor het verjaardagsfeestje zijn geknutseld. Vorig jaar een Pip (met hartjes ketting). Een oor kon je omhoog doen en daarin stond de boodschap. Dit jaar hebben we gekozen voor Winnie the Pooh en Teigetje uitnodigingen.

Ook hebben we hier een aftel kalender tot de verjaardag. Ook weer zelf gemaakt. Dit jaar Dora met ballonnen in haar hand. Iedere dag mag er één ballon ingekleurd worden. Bij de laatste is het de grote dag. Morgen mag de eerste ingekleurd gaan worden. Vorig jaar in hte thema van de uitnodigingen (Woezel en Pip) een tekening gemaakt met Tante Perenboom, de Zingende Tulpen, de Wijze Varen en natuurlijk Woezel en Pip. Toen mocht er iedere dag een vlaggetje van de feestslinger ingekleurd worden. Maar echt snappen deed ze het toen niet. Dit jaar wel ;-)

 

 

Ik vind het wel leuk om ideeën uit te kunnen wisselen. Misschien dat jullie ook al wel leuke knutsels hebben gemaakt die goed in de smaak vielen, leuke uitnodigingen gemaakt of misschien wel ontvangen.

Dus kom maar op..... ;-)

11 jaar geleden

Leuke dingen allemaal hoor! Wij zijn nog niet echt in die fase beland. Onze dochter gaat niet naar het kinderdagverblijf dus het zal voorlopig ook wel niet komen, alhoewel ze afgelopen december wel heeft uitgedeeld voor haar eerste verjaardag op haar Muziek op Schoot les. Dat was heel erg leuk. Ik heb niet voor iets te eten gekozen want dat vind ik nogal moeilijk met 1 jarige, en alle allergieen die je tegenwoordig hoort. Wij hebben als traditie om ieder jaar een kerst ornamentje voor in de boom te kopen of te maken en die traditie heb ik 'meegenomen' naar Muziek op Schoot. We hadden voor alle kinderen een belletje met een mooi kerstlint eraan voor in de boom. De kindertjes vonden het heel interessant.