Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Traktaties

Traktaties maken lijkt soms moeilijk. Wat moeten we nu weer doen, gaan we voor het kant-en-klare zakje snoep, bak je zelf cakejes of misschien ga je liever voor fruit. Vandaag ben ik een beetje bezig geweest met de eerste traktatie ideeën voor op de site. De meest makkelijke die je hiernaast al ziet, is een glaceetje met. In dit geval met Smulprintje en suikerbloemetje.

Bij Smulprint.nl kun je je eigen eetbare print helemaal zelf ontwerpen. Dus upload je allerleukste foto van je eigen kind en ga aan de slag. Speel met afbeeldingen, achtergronden, of plaats er een leuke afbeelding bij. Je kunt je bewerking bestellen en als je kiest voor de optie 20 per vel krijg je het formaat print dat op een kleine glacé past.  Leg je traktatie in een omgekeerde cupcakecup (supermarkt of HEMA) en voilá, succes gegarandeerd! Bak je liever zelf, dat kan natuurlijk ook. Een printje doet het ook erg goed op je zelfgebakken cupcake.

Nog een succesnummer, de vrolijke soepstengel. Ik heb deze voor alle drie mijn mannen al een keertje gemaakt. Heel simpel, je bestrijkt een soepstengel met gesmolten chocolade en haalt hem dan door een mengsel van musketzaad.  Maak het geheel af met een leuk vingerpopje (IKEA)Om de traktatie leuk te presenteren en vervoeren kun je een mooie mand nemen en doe er eventueel want kunstgroen in doen voor een extra effect. Steek de soepstengels erin en klaar!

Zo de eerste zijn geplaatst en zoals je ziet, je kunt op een vrij simpele manier de leukste en unieke traktaties maken. Het is mijn bedoeling om nog veel meer traktatie ideeën op de site te zetten. Maar ja, het zal waarschijnlijk even een paar dagen op zich laten wachten, want naast het onderhouden van de webshop ben ik bovenal ook mama en de mannen willen natuurlijk ook nog wat aandacht. Dus hou het in de gaten en tot een volgende blog! Kijk af en toe ook eens op Smulprint.nl.