Snap
  • Kind
  • toveren
  • chocola

Toveren, toveren.....

Koelkast open en weer dicht. "Toveren, toveren.... tadaa!!!". Al snel kan ik de link leggen. Op Telekids hebben ze Titatovenaar.

Koelkast open en weer dicht. "Toveren, toveren.... tadaa!!!". Al snel kan ik de link leggen. Op Telekids hebben ze Titatovenaar en ik heb gemerkt dat Quin dat toch wel interessant vindt ook al zijn de kindjes veel ouder dan hem. Zelf had ik niet eens door dat hij het toveren zo leuk vind en ook echt gelooft dat het echt is.

Nu gaan thuis elke keer de kastjes open en dicht en zegt hij daarvoor met de gebaren erbij "Toveren, toveren.. open maar.. tadaa". Quin had door dat ik zat te kijken en trok me mee naar het kastje in de kamer. Deed voor wat hij telkens al deed en vroeg of ik mee wilde doen. Dus ik deed wat mij gevraagd werd en we hadden grote lol. Alleen er veranderde niets in het kastje. Even daarvoor had Quin gevraagd of hij een chocolaatje mocht. ( Hij is er verzot op maar krijgt het niet zo vaak.) Ik gauw naar de keuken een chocolaatje pakken en in mijn hand verstopt.

Samen gingen we voor het kastje zitten op de grond. Liet hem het kastje open doen zodat we zeker wisten dat er niets in zat wat er niet hoorde. Daarna deed ik hem dicht en nog voor het deurtje helemaal dicht was, legde ik snel het chocolaatje in het kastje. Toen ik voorstelde om een chocolaatje te toveren vond Quin dat een super idee. Dus daar gingen we. "Toveren, toveren... Chocolaaaaa!!.. open maar." Hij deed het deurtje open en wat zag hij daar, een chocolaatje! Dat gezichtje, om nooit te vergeten, zo verbaasd, hij wist niet wat hij zag. Het was gelukt. Mama kon toveren zei hij. Hij pakte het chocolaatje en stopte hem snel in zijn mond. Ik dacht dat we klaar waren maar nee, mama moest nog een keer toveren, want mama kon chocola toveren!