Snap
  • Kind
  • Babyspullen
  • Lampen
  • Kinderlampenwinkel
  • 5
  • Top

Top 5 kinderlampen

Ben jij opzoek naar een leuke en handige lamp voor de kinderkamer van jouw stoere vent of lieve prinses? Dan heb ik hier wat leuke informatie voor jou. Kinderlampenstore.nl verkoopt super lampen voor alle soorten kindjes! Kindjes die een beetje bang zijn in het donker, Kindjes die Nijntje het leukste figuurtje vinden, echte prinsessen of stoere piraten en nog veel meer! Om deze keuze wat makkelijker voor jou te maken heb ik hier een top 5 voor jou samengesteld.

De Massive Hanglamp Bloem Deze lieve Hanglamp Bloem van Massive mag niet ontbreken in jouw dochters sprookjes kamer. De hanglamp Bloem geeft een mooi effect wanneer deze aan staat en is gemaakt van kunststof.

Massive Kroonluchter Princess  Deze schattige Kroonluchter Princess van Massive is een must voor elke prinses. Deze 3 lichts kroonluchter is uitgevoerd in wit staal, fuchsia roze lampenkapjes en glazen kristallen.

Phillips Guidelight Lieveheersbeestje Deze Nachtlamp Guidelight Lieveheersbeestje van Philips mag niet ontbreken in elke kamer. Deze Guidelight in de vorm van een Lieveheersbeestje brengt je kind in het donker overal waar hij of zij naar toe wilt.

Massive Plafondlamp Snakey Deze vrolijke Plafondlamp Snakey van Massive mag niet ontbreken in een stoere jongenskamer. Deze plafondlamp met 3 groene slangen is gemaakt van ijzer.

Massive Wandlamp Princess Deze mooie Wandlamp Princess van Massive is een must voor elke prinses. Deze 2 lichts wandlamp is uitgevoerd in wit staal, fuchsia roze lampenkapjes en glazen kristallen.

Welke kinder lamp vind jij het leukste ?