Snap

Toch wel stil in huis

Beide meisjes slapen vanavond bij mijn ouders. Heerlijk rustig avondje, maar toch ook wel erg stil.....

Het komt niet veel voor, dat beide meisjes niet thuis zijn. Laat staan dat ze niet thuis slapen. Het idee dat ze bij mijn ouders gingen slapen vond ik heerlijk. Lekker een rustig avondje voor ons zelf. Helaas is man lief weg, dus zit ik hier alleen op de bank. En vind ik het toch wel erg rustig en voel ik me heel alleen. Stom he. 

Ik moet ook wel toegeven, dat ik niet graag alleen thuis ben in de avond. Laat staan dat ik alleen moet gaan slapen. Ik heb geen idee waar dat gevoel vandaan komt, het is niet fijn en al helemaal niet als de kindjes ook niet thuis zijn. Maarja wat doe je eraan. Het beste ervan maken haha. 

Heb overigens wel het gevoel dat, dat er zo een meisje wakker kan worden. Dat zit zo in je systeem, een gevoel die je altijd zult blijven houden, een gevoel dat je hebt omdat je moeder bent. Gelukkig geeft mijn moeder updates en weet ik hoe ze het hebben. De vorige keer sliepen ze bij mijn schoonmoeder en moesten we laat op de avond de jongste ophalen. Ben heel benieuwd of het nu beter gaat en stiekem hoop ik dat ik der niet hoef te halen..... Weer zo'n gek gevoel.