Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

To Squla or not to Squla?

Zou dat wat voor mijn kleuter zijn? Iemand ervaring?

Casper zit heel graag achter de laptop. Meestal kijkt hij dan filmpjes op Youtube (graafmachines, hijskranen, autowastraten en glazenwassers zijn enkele van zijn favoriete onderwerpen) of speelt hij spelletjes. Nu komt regelmatig de reclame van Squla langs op tv en dan roept hij altijd; "Dat moeten we hebben!" Nu zegt hij dat bij veel dingen hoor, maar langzamerhand word ik toch wel nieuwsgierig. Zou dit wat voor hem zijn? Ik heb liever dat hij wat educatiefs doet op de laptop dan dat hij weer dezelfde filmpjes kijkt. Bovendien lijkt het me een mooi systeem omdat de resultaten worden bijgehouden. Echt duur is het niet.. maar aan de andere kant, als Casper er na een week of een maand genoeg van heeft, zit ik er dus wel een jaar aan vast en dat vind ik wel zonde van het geld. (Het lidmaatschap voor een half jaar kan enkel in één keer worden betaald, maar ik betaal liever in termijnen) Jammer dat er geen proeflidmaatschap is voor één of twee maanden.. al geldt er wel een 30 dagen - niet goed geld terug regeling. Ik ben toch wel erg benieuwd dus leun nu een beetje naar de "doen!" kant, maar zeker weten doe ik het nog niet! Ik ga het er vanmiddag nog eens goed met Casper over hebben. Zijn er hier misschien moeders (of vaders natuurlijk!) met ervaring met Squla? Dan hoor ik dat natuurlijk graag!

10 jaar geleden

Wij hebben sinds kort Squla. We gebruiken de versie vanaf groep 4. Wij zijn er positief over. Het zijn leuke leerzame spelletjes die aansluiten bij wat ze op school krijgen. Een goed alternatief voor de vele entertainment app's die er voor kinderen zijn. Daarnaast zijn er ook veel educatieve filmpjes. Die je trouwens ook gewoon op schooltv kunt bekijken. Om te proberen kun je ook eerst de gratis app van Squla downloaden.

10 jaar geleden

Sorry, ben een beetje melig. Uk slaapt niet, dus choco gebrek. Ik snoep niet waar de kleine bij is....

10 jaar geleden

Lol, ik moet zo naar de fysio, anders zou ik even een blog maken en per satelliet naar je toesturen. Waar woon jij, venus?

10 jaar geleden

Wahahaha!!