Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • kinderen
  • apeldoorn
  • op
  • er
  • uit

Tips van ApeldoornseKids.nl

Lees de blog en vindt leuke tips over activiteiten in Apeldoorn met je kinderen van apeldoornsekids.nl!

Tips van ApeldoornseKids.nl

APELDOORN – De dagen worden al wat korter, de tijd van allerlei gezellige binnenactiviteiten komt er weer aan. Bij Orpheus kun je naar ‘Achtste-groepers huilen niet’, bij JT en Gigant draaien de leukste kinderfilms en er zijn diverse interessante tentoonstellingen en evenementen.

Muziek op schoot Bij STA start deze maand de cursus Muziek op Schoot; kinderen vanaf 6 maanden kunnen iedere woensdagochtend samen met hun (groot)ouders op muzikaal avontuur. Leuk om op speelse wijze kennis te maken met muziek.

Spetterpret bij Accres Snel en goed leren zwemmen? Geef je dan nu op bij Accres voor Zwemmen op Maat

In de drie overdekte zwembaden in Apeldoorn (Aquacentrum Malkander, Sportfondsenbad en Het Kristal) kun je je A- en B-diploma in 6 maanden halen.

Toren vol water Wist je dat er een echt zendstation in de buurt van Apeldoorn staat? Onze Reporters gingen op onderzoek uit bij voormalig zendstation Radio Kootwijk. Op een zonnige zondag gingen ze op pad met gids Jos van Staatsbosbeheer en ze keken hun ogen uit. Leuke excursie voor het hele gezin!

Hallo Wereld! Hier Aarde! Ga je mee op ontdekkingstocht? Bij CODA Apeldoorn kun je nu op reis door landen en werelddelen waar mensen zich anders kleden en waar ze andere gewoonten en gebruiken hebben. De tekeningen die Mance Post voor het boek Ik woonde in een leunstoel maakte, laten zien hoe je de wereld vanuit een leunstoel naar je toe kunt halen door te fantaseren. Deze tentoonstelling sluit aan bij het thema van de Kinderboekenweek.

Kinderboekenweekfeest en Uitmarkt voor Apeldoornse Kids Op zaterdag 13 oktober organiseren CODA en ApeldoornseKids.nl de eerste echte Uitmarkt voor kinderen in Apeldoorn. Tijdens de Uitmarkt is er van alles te beleven voor kinderen: leuke workshops, gezellige activiteiten en natuurlijk is er voor iedereen een goed gevulde goodiebag!


Apeldoornsekids.nl

Alle informatie over tijden, adressen en nog veel meer vind je op www.apeldoornsekids.nl