Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Tijdschriften voor kleuters

Voor mama`s zijn er legio tijdschriften maar voor kinderen is het soms nog best zoeken om een passend tijdschrift te vinden.

Zelf kan ik er stapels van verslinden. Voor mij leest het net iets makkelijker dan een boek en is actueel en voorziet mij in informatie over allerlei onderwerpen.

Voor de kinderen ben ik ook opzoek naar leuke tijdschriften. Maar dat bleek nog niet zo gemakkelijk… Dochterlief heeft nog al een drang om letters te leren maar zodra er cijfers aan te pas komen haakt ze een beetje af. Wanneer een tijdschrift hier op gemunt is wordt hij dus al snel verworpen. De pippo was altijd heel erg leuk! Leuke verhaaltjes, balans met spelletjes en een uitvouw-pagina waar onze kinderen altijd veel aandacht voor hebben. Nu de oudste drie is wordt het wel een beetje kinderachtig, zeker nu groep 1 er aan komt en haar interesses echt gaan veranderen..

De pompoen moet dan een opvolger zijn maar… daar weet ik nog niet zoveel over en dochter ook niet. De bobo daar in tegen is wel leuk maar echt nog heel erg moeilijk. Duidelijk een brug te ver! Er zijn wel vele lees en doeboeken met PEPPA als favoriet. Ook hier een goede balans tussen lezen, kleuren, puzzelen en andere spelletjes. Helemaal leuk en legio van verkrijgbaar. Zo ongeveer elk bekend tv figuur heeft wel een doeboekje.

Nu heb ik zaterdag het eerste nummer van ROMPOMPOM gekregen. Deze is echt in de smaak gevallen! Pompom woont letterlijk in de kleuterklas van de kinderen en is dus een bekend figuur. De opdrachten zijn gericht op de leer thema`s en het niveau is echt voor kleuters. Helemaal blij!

Jammer dat we nu weer een maand moeten wachten want hij is toch echt al voor een groot deel bestudeerd en ingevuld.

Nou ja, misschien heb jij (naast de bibliotheek natuurlijk, nog leestips voor een leergierige kleuter?

9 jaar geleden

Okki, waar is dat op gericht?

9 jaar geleden

Vaak zijn er hele leuke acties, dus we nemen regelmatig een ( proef ) abonnement. De jongste ( bijna 5 ) heeft nu Bobo en Rompompom en de oudste ( 7 ) Okki en Maan Roos Vis...erg leuk allemaal!

9 jaar geleden

Wij hebben af en toe Bobo of Dora, maar hebben hier geen abonnement op. Ons dametje heeft namelijk erg veel boeken: wel drie planken vol! Ze krijgt ook werkelijk van iedereen boeken, daarom zo'n grote verzameling,