Blog header image

Tijd voor wat ontspanning! :)

Hoe meer ik ermee oefen, hoe verder ik er mee kom, eindelijk beginnen mijn creaties ergens op te lijken!

Ik ben zelf een enorme twijfelkont, het ene moment denk ik; jeetje, wat ben ik toch voor projectje begonnen, ziet er niet uit! Het andere moment denk ik (over een zelfde projectje); wauw! Dat heb ik toch even netjes geflikt. Uiteraard blijven mijn werkjes een beetje met schoonheidsfoutjes, maar hoe meer ik oefen, hoe beter het met me gaat! :)

1e paasdag hadden we een drukke dag. We gingen eerst naar de familie van mijn vriend, daarna nog even zijn grootouders, vliegend naar huis, de jongste moest slapen en hup weer door naar mijn familie. Maar voor de mooie paas gelegenheid, had ik voor beide een simpel rokje gemaakt van stampertjes stof. 

Met 2e paasdag waren we aan huis gekluisterd, het weer trok nergens op en we bleven thuis i.v.m. direct in te kunnen grijpen bij stormschade op het bedrijf. Gelukkig bleef het iets of wat rustig en toen de jongste op bedje lag, de oudste naar haar favoriete tv-serie keek, kroop ik achter mijn machine! Waar ik die ochtend nog diep twijfelde over mijn projectje en het eigenlijk wilde laten liggen tot het weer de volgende naailes zou zijn, besloot ik toch de enge gok te wagen. En ik moet eerlijk zeggen, perfect is hij zeker niet, maar ik vind dat hij ermee door kan. Dochtertje lief wilde hem niet meer uit, dus als zij er blij mee is, dan ik helemaal.

En nu is het begonnen, de mama-is-verslaafd-aan-jurkjes-maken tijd. Ik maak alleen maar simpele jurkjes, ben er binnen no-time klaar mee en ze zitten haar best wel tof! :) Ik ga nu ook voor de jongste wat mooie jurkjes maken en wij zijn klaar voor het goede weer! Ik ga nu flink aan de slag en deel mijn volgende creaties snel weer met jullie.

Lindsy83
6 jaar geleden

Schattig! Mijn moeder maakte vroeger altijd rokjes en jurkjes voor mij. Erg leuk om terug te zien op de foto's!

rebo1982
6 jaar geleden

Leuk! Ga je ook beginnerspatronen delen? en tips? Dan ga ik me er misschien toch ook een keer aan wagen :)

EvaD
6 jaar geleden

Dat wil ik zeker wel doen hoor, je gaat van me horen! :) En gewoon aan wagen, vriendin van me is na 1 jaar twijfelen begonnen en vindt het geweldig!

EvaD
6 jaar geleden

Bedankt! :) Leuk dat het bij gebleven is, hoorde pas ook al van iemand dat ze het leuk vond om altijd iets anders te dragen. Hopelijk blijven ze het hier ook leuk vinden! ;)