Snap
  • Kinderdietiste
  • Voeding
  • therapie
  • eten
  • prematuur
  • Dysmatuur

Therapie sessie & Vinz bij de diëtiste.

Een kijkje in mijn hooft, en met vinz naar de diëtiste.

Vandaag donderdag moest ik weer naar therapie ik ging weer vol goede moed ernaar toe, want het einde is in zicht of toch niet?

Ik melde me aan en ging zitten met thee ik vind het altijd wat ongemakkelijk daar om te zitten mensen kijken je altijd aan en dan denk ik altijd van wat zullen ze denken.

Ik werd geroepen door mijn therapeut een hele leuk lieve meid van mijn leeftijd ongeveer.

Ze vroeg hoe het nu ging omdat we verhuisd zijn etc en wat ik nog wilde nu het einde wat in zicht is van de 10 sessies.

Ik zei dat ik het niet precies wist maar dat ik nog wel tegen dingen aanliep en die sprak ik naar haar uit.

Ik ben enorm beschermend over Vinz en ook houd ik van de controle over bijvoorbeeld hoe een oppas dag er uit ziet wil ik graag altijd weten of ie goed heeft geslapen etc, het is voor mij heel lastig om die cirkel wat te doorbreken en los te laten dat hij ook bij een ander wel vertrouwd is, het komt voornamelijk bij zn geboorte weg dat ik geen controle ergens op heb gehad en moest vertrouwen op anderen dat ging ook wel goed maar wel heel lastig omdat als ik weer weg ging hem moest achterlaten. En wat de kop op steekt ben ik nog steeds wel eens bang dat ik Vinz ga verliezen, want ik verteld haar over een droom die ik laatst had dat vinz wat ouder was en dat we samen waren gaan fietsen en dat Vinz bij een brug onder de slagbomen door fietste en dat ik hem niet optijd kon redden. Ze zij wat heftig en wat naar voor je dat je dat zo hebt ervaren en dat die angst de hooftdraad is. Ook moest ik deze angst in klei vorm gaan geven. Ze vroeg nog wat hoop je nu voor jezelf te gaan leren, ik zei dat ik mijn cirkel wat meer wil doorbreken en wat dingen los wil laten als dit lukt met kleine stapjes vooruit en soms een paar achteruit want zo vind ik jet nog steeds weleens lastig nieuwe mensen te vertellen wat we allemaal mee hebben gemaakt is natuurlijk niet niks. Als ik thuis kom ben ik chagrijnig en gefrustreerd ook.

Vandaag vrijdag 5 mei ga ik met vinz naar het ziekenhuis we hebben 08:45 een afspraak bij de diëtiste om over het eten te sparren, het leek wel of het hele ziekenhuis leeg was haha op de diëtiste na dan, we hebben het even gehad over het eten wat wel en wat niet handig is tips etc. Heel veel tips meegekregen ook met het poepen van vinz wat handig is voor nu gaan we aan de slag met boter smeren want ik en danny eten beide nooit eigenlijk brood op boter dus automatisch doe ik als vinz smeerkaas op zn brood eet niks er onder, en een theelepeltje olie door zn flessen heen te doen en hopelijk vordert dit dat hij meer gaat poepen of dat beter word en dat ie daardoor ook meer eetlust krijgt ik ben benieuwd. We gaan er gelijk mee aan de slag vandaag. En hij heeft een andere plek aan tafel gekregen want hij zat aan het hooft maar vaak kijken ze dan schuin naar je en zien ze maar de helft dus nu zit hij dan naast papa aan tafel. 

Tot de volgende blog! 

11 maanden geleden

Dapper mens ben je meis! Je mag echt trots zijn hoe ver je bent gekomen. Ik had ook enorm veel moeite om de kids achter te laten. Nogsteeds zelfs.... Mocht je tips willen voor t poepen moet je maar een berichtje sturen. Weet er veel van

11 maanden geleden

Tnx ja jij bent haast poep dokter 👩‍⚕️ ik wacht eerst dit nu weer af 🥰 tnx voor je reactie lief