Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

the summer of 2013

Ook voor The Summer of 2013 heeft Janey-Kidswear weer een schitterende collectie meidenkleding ontworpen. Unieke ontwerpen vol vrolijke zomerse kleuren. Ook deze zomer bevat de collectie voor meisjes schitterende dessins en pittige ontwerpen. Uiteraard zijn de jurkjes, rokjes, shirtjes en accessoires zo op elkaar afgestemd, dat ze onderling prima te combineren zijn. Zo ziet je dochter er telkens weer anders uit.

Deze prachtige collectie is uniek ontworpen door Janey-Kidswear en is van Nederlandse bodem. Vrolijk, trendy en bestemd voor meiden met pit! De collectie voor The Summer of 2013 vol hippe meisjeskleding staat nu online. Wij zijn er klaar voor! Laat die zomer maar komen!

Naast de prachtige kinderkleding van Janey-Kidswear verkopen we ook strijkapplicaties (ook voor jongens), ansichtkaarten, buttons, tassen en haaraccessoires. Naast ons eigen merk Janey-Kidswear bieden we producten van Madeliefke, Laulicious en BonnieDoon aan.

Met onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Janey-Kidswear. Bovendien geven wij elke maand via onze nieuwsbrief een leuk cadeautje weg. Dat kan variëren van een gratis haarband, ansichtkaart of zelfs strijkapplicatie tot een kortingscode. Dat is lekker shoppen! Meldt u daarom aan voor onze nieuwsbrief, zodat u niets meer mist.

Veel shop plezier

Janey-kidswear

Voor vragen kunt u ons mailen info@janey-kidswear.com