Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Testdag 1 Hello Fresh Box

Vandaag de eerste dag van de test. Spannend!

Vandaag de eerste dag van de test. Het eerste recept in het receptenboekje besluit ik dan ook maar netjes te volgen. Er staat bij dat de bereidingstijd ongeveer 25 a 30 min is. Wijs besluit ik om toch vanmiddag al het een en ander voor te bereiden voordat de kids vanavond honger hebben en je handen en ogen te kort komt. Dit blijkt toch wel heel handig. Het voorbereiden alleen al was al ruim een half uur.

Ik vond het erg positief dat alle producten die je nodig hebt in de Box erbij geleverd worden. Je hoeft zelf alleen maar peper en zout toe te voegen en olijfolie voor in te bakken. Dit zijn wel dingen die iedereen in huis heeft. Wanneer je dus zo'n Hello Fresh Box koopt, heb je wel alles compleet.

Mijn dochter wilde eerst heel enthousiast mee gaan helpen met het maken van de gehaktballetjes. Uiteindelijk duurde het haar te lang en haakte ze af. Ik heb netjes het recept gevolgd en had ik 2 flinke pannen vol.

Het eten van vanavond was gehaktballetjes met rode ui en salie erin met farfalle. Daarnaast geroerbakte prei ook met rode uit en gele paprika.

Ik vond het zelf erg lekker, maar mijn man miste kruiden. Hij houdt meer van pittig eten en in het recept wordt alleen gebruik gemaakt van peper en zout en dit heb ik dan ook zo aangehouden. Het eten zag er erg kleurrijk en smakelijk uit.

Onze zoon vond vooral de gehaktballetjes erg lekker, maar moest wel erg wennen aan de ui die erin zit. Hij is nog maar 1 en ik gebruik voor hem nog niet zo vaak ui ergens in. Mijn dochter vond de vlinders wel lekker zo zei ze zelf. Dit was natuurlijk de pasta. Ze heeft van alles een beetje geproefd en dat is al heel wat voor haar. Vaak trekt ze haar neus op voor het avondeten. So far so good!

Morgen gaan we een dagje zondigen in verband met pakjes avond en gaan we lekker frietjes eten, maar vrijdag ben ik weer van de partij en ga ik zalm eten. De laatste dag gaan we vegetarisch eten met geitenkaas. Ik ben nu al erg benieuwd of dit in de smaak zal vallen bij de kinderen.

10 jaar geleden

klinkt goed!

10 jaar geleden

Klinkt lekker!! Heb er zelf ook al aan gedacht om eens zo´n box te bestellen, maar ikzelf ben best een moeilijke eter. Als ik jou zo hoor over prei en warme paprika, dan heb ik het eigenlijk al gehad ;) Wel probeer ik thuis altijd heel gevarieerd te eten en te zorgen dat de kinderen van alles proberen. Nu is onze dochter daar makkelijker in dan onze zoon, alhoewel die de laatste tijd ook weer een hoop nieuwe dingen probeert. Maar zelf eet ik echt geen prei, spruitjes, bruine bonen enz. Die dingen probeer ik ze dan altijd te laten eten bij mijn ouders, dan hebben ze het toch een keer gezien en geproefd ;) Veel plezier vanavond en eetse vrijdag!

10 jaar geleden

Mjam, krijg al trek..geitenkaas..