Terug
Blog header image

Tantrums!! Two face Child

1 Kind, twee ouders, samen dochterlief misdraagt zich. Is ze alleen met een van ons, prachtig kind
Lindsy83
6 jaar geleden

Leuk dat je weer blogt! Hier nog geen ervaring mee, maar wel vaak gelezen: Het is een fase, het is een fase, het is een fase. Wie weet heeft iemand anders op mamaplaats nog de gouden tip voor je! Voor nu heel veel succes! :)

6 jaar geleden

Bekijk het maar met de Fase. Haha Nee echt, dit duurt nu gewoon te lang. Ik tel soms zelfs af hoeveel uren /minuten nog voordat ze naar bed gaat.

Lindsy83
6 jaar geleden

Lijkt me zeker zwaar, uit je volgende blog begrijp ik ook een beetje dat het niet typisch (peuter)puber gedrag is maar dus even een tikje erger... Hopelijk word het straks toch nog weer beter als ze op school ook meer rekening houden met hoe ze is.

6 jaar geleden

Ja inderdaad. Het lijkt een samenhang te hebben. Ze had al eerder de peuterpuberteit maar de hele combinatie met school en natuurlijk haar sociaal emotionele medische achtergrond helpt niet mee.

Claudia88
6 jaar geleden

Pittige tante met een lekker snoetje....... Heb je het haar gevraagd? Waarom ze van engel naar bengel veranderd als beide ouders er zijn? Ze is ook wel op een leeftijd om mensen uit tecspelen tegen elkaar, misschien is dat het? Probeer in elk geval samen met mama op 1 lijn te blijven, eventjes niet met elkaar eens? Dat kan, maar vecht het uit als je grom-toetje er niet bij is. Verder zou ik het ook niet weten, hier ook een helse meid van 5, die het al een hele tijd volhoudt (soms lief haha) Ps ook bij mijn blogs gebeurd het regelmatig dat de fotos nietvdraaien, heel irritant :)

Blog header image

My family

💜