Snap
  • Kind
  • Feestje
  • tandenpoetsen
  • mamaplaatscollab
  • momoftherebels
  • fairytabs

Tandenpoetsen is een feestje met Fairytabs

Ik denk dat er veel moeders zijn die zich hierin herkennen: tandenpoets drama.Wij hebben er regelmatig mee te maken gehad. Vooral met Novan & Mias.

Het gaat nu gelukkig een stuk beter. Misschien is een leeftijdsgebonden dingetje? Ik heb geen idee, maar wat ik wel weet is dat ze het tandenpoetsen met Fairytabs superleuk en fijn vinden. In deze blog vertel ik jullie er graag meer over.

Wat is Fairytabs?

Wat is Fairytabs eigenlijk? Fairytabs is tandpasta, maar dan anders, beter vooral. Het zijn kleine tabletjes waar je op kunt kauwen en vervolgens kunt gaan poetsen. De smaak is superfijn maar er zijn nog veel meer voordelen. Voor je kindje maar ook zeker voor onze planeet! Win-Win!

Biologische afbreekbaar

Het bekertje is gemaakt van siliconen net zoals het potje waar je je Fairytabs in bewaart. Dat is allemaal biologisch afbreekbaar en de tandenborstel is van bamboe.

De Fairytabs zijn te gebruiken bij kinderen vanaf 4 jaar. Wat zo fijn is, is dat je niet in paniek hoeft te raken wanneer je kind er per ongeluk een doorslikt. Waarom niet?

Omdat het o.a geen SLS bevat, een ander woord voor sulfaten. Sulfaten zorgen ervoor dat het product schuimt. Het zit bijvoorbeeld in de meeste tandpasta’s, douchegels en schoonmaakmiddelen. Dat is dus niet goed voor onze planeet.

Dat een product minder schuimt neemt niet weg dat het minder reinigt. Het is alleen maar een ‘special effect’ wat niks bijdraagt verder. Dus als je de Fairytabs gebruikt help je de natuur ook een beetje!

Nog een paar fijne eigenschappen van deze fantastische tandpasta bolletjes: Het is parabenen vrij. Dus er zitten geen conserveringsmiddelen in om het product langer goed te houden. Wat dat doen conserveringsmiddelen. Er staat dan ook op de verpakking dat het na opening 6 maanden houdbaar is.

Daarnaast is Fairytabs glutenvrij en vegan. Dat betekent dat er geen dierlijke producten inzitten. Plus is het niet op dieren getest. Goed verhaal he?!

Bovenstaande punten hadden me eigenlijk al vrij snel overtuigd, maar er is meer wat ik wil delen.

Schone badkamer

Dankzij het gebruik van de Fairytabs is eindelijk onze badkamer geen smeerboel meer met restjes tandpasta. Dat zat altijd overal. En met spoelen sproeide ze vervolgens de spiegel nog lekker onder. 

Onze ervaring

De kinderen willen met plezier poetsen met Fairytabs. Toen ik voor deze blog de producten aan het onderzoeken was (#samenwerking), en alles nog even bewaard moest blijven voor het maken van de foto’s, bleven ze maar zeuren wanneer ze weer met de Fairytabs mochten poetsen.

Ik heb het zelf ook even geprobeerd en vind vooral de Soft Mint smaak erg lekker, de kids vinden zowel Aardbei als Soft Mint lekker. Ik ben heel benieuwd of jullie al bekend waren met Fairytabs? 

Korting!

Ben je benieuwd? Met de code ‘Michelle’ ontvang je 20% korting op alle producten in de Fairytabs shop. Hiermee is de starterskit, die wij hebben, bijvoorbeeld €15,16 inclusief verzenden in plaats van €18,95. Let op: de code is niet geldig in combinatie met andere acties.

2 jaar geleden

Ik kende het nog niet, lijkt me ideaal 👏

2 jaar geleden

Ahhh dat klinkt goed!! 😍