Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Suzannah kan kraaltjes rijgen

Eigenlijk heb ik in de korte omschrijving al veel te veel geschreven.....maar Suzannah kan kraaltjes rijgen! 

Met de grootste precisie rijgt ze ieder kraaltje op haar vetertje als of het iets super belangrijks is......en dat is het ook! Super schattig om te zien! Die kleine handjes met die kleine kraaltjes :D Ik kon er mijn ogen niet vanaf houden.

Voor digenen die het verhaal van Suzannah niet kennen: het is echt een hele mijlpaal voor ons kleine meisje :D

Ik weet nog als de dag van gister dat we er rekening mee moesten houden dat ze nooit zou kunnen lopen zonder hulp en dat zelfs het gebruik van haar linker arm veel moeite zou gaan kosten. En ja als we objectief kijken is haar linkerkant nog steeds niet optimaal en valt ze iets meer als een gemiddeld kind van haar leeftijd.....maar ze gaat echt vooruit!

Ze kleurt het liefste met links, maar ze eet weer met rechts dus daarin zie je ook dat ze nog niet zeker weet welke hand ze het prettigste vind....maar wel kraaltjes rijgen heb je beide handen nodig en is coördinatie heel erg belangrijk en ja dan maakt dit toch wel een hele belangrijke ontwikkeling in haar motoriek!

Voor ons is dit een vreugde dansje waard! 

10 jaar geleden

wat goed , fijn om te zien ,dat is zeker een hele mijlpaal als je niet weet wat ze allemaal zal kunnen. bij ons is het precies het zelfde, door een hrsenbeschadiging is onze dochter halfzijdig verlamd en nu heeft ze veel therapie en kan ook al kralen rijgen en leert bij therapie fietsen op een kleine 3 wielertje. ze valt ook vaak en is ook links handig omdat ze de andere kant verlamd is maar deze gebruikt ze nu wel sinds ze therapie heeft.ze is 3 jaar en elke moeder/vader is blij en trots als ze hun kleine spruit zo zien vooruit gaan, maar ik denk als ouders van kinderen waar de toekomst onduidelijk is,zal het nog specialer zijn want iedere stap die ze maken is er weer 1. ga zo door Suzannah veel succes!!! En jullie ook heel veel succes!!!

10 jaar geleden

Super!

10 jaar geleden

Goed,hoor, Suzannah!