Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Super winter kortingen!

Het is weer begonnen... De kou trekt in je kleren en je bent niet meer warm te krijgen! Moet je nagaan hoe dat is voor de kleine, die zou het nog wel kouder moeten hebben.

Het is altijd zo balen als je helemaal naar de winkels bent gegaan om wat leuks uit te zoeken en het dan veelste duur is of dat de juiste maten er niet tussen hangen.

Daarom hebben de online shops Kixx-Online, Kleertjes.com en Hypebazaar een flinke korting gegeven op hun winterspullen en kan jij lekker voordelig shoppen!

Vandaag is bij Kixx-Online de Super Sale begonnen, je krijgt tot vrijdag 24 november om 09:30 maar liefst 40% korting op de gehele winter collectie van 2011 EN2012! Vanaf vrijdag 09:30 uur gaat de korting terug naar 30% dus wees snel bij deze actie!

De winterse kortingen van kleertjes.com  kunnen wel oplopen tot 30% korting! Kleertjes.com is een zeer populaire online kinder shop met de laatste trends en mode.

Hypebazaar heeft naast de Kids Sale van 30% korting nu ook de gehele heren en dames collectie afgeprijst met 30% korting in de webshop van Hypebazaar! Uitzondering op deze sale zijn de reeds afgesprijsde artikelen en nieuwe artikelen.  Nu kan je lekker voor jouw kindje shoppen en ondertussen ook een paar mooie schoenen voor jezelf aanschaffen! Wat is het leven toch heerlijk met al die kortingen...

 

12 jaar geleden

En ze zijn niet eens zo duur!!

12 jaar geleden

Hypebazaar hebben super leuke schoenen! ik vind de nieuwe pumps van Fashion Chick super leuk.