Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

The sun is shining!!!

Eindelijk.... na al die kou en vervelende sneeuwbuien laat de zon zich zien! Ik knap hier echt van op, summer 2015 kom maar op!

Klaar voor de zomer?

Oeps... zijn we eigenlijk al ‘zomerklaar’? Mijn garderobe van vorige zomer is nog perfect maar die van de kids... Ze groeien steeds harder!

Ik vind het belangrijk dat ze er een beetje verzorgd bijlopen natuurlijk, maar het moet ook lekker zitten en vies kunnen worden. Zeker voor Dean (7 jaar), hij klimt, voetbalt en rent de hele dag in de speeltuin. De kleine Emma (3 jaar) is helemaal gek op roze en bloemen, typisch, ik ook namelijk ;) En de jongste, Benjamin (4 maanden), heeft nog helemaal géén zomerkleding natuurlijk!

Wat zijn de zomertrends?

Mijn vriendinnetje Inge werkt bij een modeblog en weet altijd precies wat wel- en vooral wat NIET kan haha. Zo word ik regelmatig teruggefloten als ik weer eens een verkeerde kleurencombinatie heb ontdekt. Normaal vind ik het niet heel belangrijk dat mijn gezin er volgens de laatste trends bij loopt maar dit jaar is anders........ Onze beste vrienden gaan trouwen!

Best friends wedding

Pieter en Christine gaan trouwen in Frankrijk en vieren dit EEN HELE WEEK!!! In de meivakantie gaat het allemaal plaatsvinden in een kasteel. Heb er nu al zin in! Maar mei begint al akelig dichtbij te komen en de kids passen nagenoeg geen kleding meer van afgelopen zomer. Op zoek naar mooie, trendy, hippe kleding die lekker zitten maar ook partyproof zijn... Mission impossible? Dat dacht ik echt, maar niets is minder waar!!!

Graag deel ik de ‘trends van deze zomer’ voor kids

Met een beetje hulp van Inge (en Google) introcuceer ik bij deze de zomertrends voor kids:

  • Helemaal hip zijn sweats die op allerlei manieren terugkomen (comfort is king, zeker voor kids als Dean)!
  • Ook een passende trend (bij Emma) is de bohemian stijl. Daarbij moet je denken aan tie-dye effecten, gipsy looks, jaren 70 prints, veel franjes en vrolijke bloemen. Helemaal leuk (ook voor mama) en perfect voor de feestweek in mei.
  • Van deze trend word ik (nog) niet echt warm maar wie weet... Hawaii. Palmbomen, zon, zee, strand en exotische bloemen; je waant je vanzelf op Honolulu.

Heel leuk en aardig dat ik nu weet wat ‘in’ is, maar waar kan ik dit krijgen? Voor mij (en ik denk voor vele moeders) zijn drie punten cruciaal: 1. Kwaliteit (zodat er flink mee gespeeld en gewassen kan worden) 2. Afwerking (ik ben helemaal gek van kleine details) 3. Prijs (voor kwaliteit betaal ik graag maar alles in verhouding natuurlijk)

Mijn research leverde dit op...

Dean: Jongens krijgen steeds meer mogelijkheden door merken die zich alleen jongenskleding richten, super leuk! Zo is er bijvoorbeeld het nieuwe Nederlandse merk: ‘The Future is Ours’ waar veel kleur gebruikt wordt maar wel stoer blijft! Perfect voor mijn grote voetballer ;)

Ook Scotch Shrunk (de ‘gekrompen’ versie van Scotch & Soda) is dit jaar superleuk en enorm populair. Begrijpelijk want zomerser dan deze collectie kom je ze bijna niet tegen...

Emma: voor mijn kleine roze bloemenmeisje ben ik helemaal gevallen voor de merken ‘Indian Blue Jeans’, ‘Jake Fischer’ en ‘Little Miss Juliette’. Allemaal hebben ze kleding met prachtige afwerking en details! I like!

Benjamin: ook onze baby moet goed voor de dag komen op de bruiloft week (en de rest van de zomer) natuurlijk. Zeker omdat Benjamin zooo snel groeit de afgelopen tijd heb ik hier, naast hippe kleding, vooral gelet op het budget. Merken die eruit springen zijn: ‘B*E*S*S’ leuk feitje: BESS staat voor de prioriteiten van de baby: Burp*Eat*Shit*Sleep haha! Ook het populaire Nederlandse ‘Z8’ is dit seizoen weer superleuk voor baby’s en is prima geprijsd!

Shinen maar...

Zo, wat een last van mijn schouders... niet alleen voor de bruiloftweek maar voor de hele zomer zijn de kids ready! Alles online besteld bij Kixx Online op aanraden van Inge. Een korte fotoimpressie van mijn aanwinsten... Wat vinden jullie ervan???

 

8 jaar geleden

Ja een bruiloft mag natuurlijk wel wat speciaals zijn qua outfit. Hartstikke leuk gekozen!

8 jaar geleden

Ja blijf het lastig vinden voor die kleintjes. Toen ik net bevallen was had ik een overload aan kleding maarja allemaal maatje 56. En daar was die zo uitgegroeid en dat heb ik elke keer. Hartstikke leuk en pfoemmm hij past het niet meer. Groeit als kool. Vind daarom hele dure kleding best zonde

8 jaar geleden

Ja Kixx is zeker een goeie site. Ze hebben er echt super veel. Succes met uitzoeken ;)

8 jaar geleden

Tsja leuke kleding uitzoeken wat een poosje mee kan en wat vies mag worden haha. Ik wéét van te voren dat het vies gaat worden maar toch baal ik elke keer als het ook daadwerkelijk gebeurd. Vind Dean zn outfit inderdaad wel heel erg leuk. Ben sowieso fan van Kixx ze hebben er echt leuk spul!