Snap

Stop met roken papa!

Ik ben altijd de gene die samen met onze dochter op staat. Maar in het weekend probeer ik soms een beetje uit te slapen.

Ik ben altijd de gene die samen met onze dochter op staat. Maar in het weekend probeer ik soms een beetje uit te slapen. Lola gaat soms alleen naar de woonkamer en lekker spelen, we wonen gelijkvloers dus gaat makkelijk. Ik lig dan nog even lekker op bed met gespitste oren. En als we netjes onze spullen opruimen einde van de dag, kan het geen kwaad ben ik van mening. Mijn vriend vind het geen goed idee maar hij vertikt het om op te staan.

Vanmorgen was het weer zo'n ochtend. Lola ging alvast naar de huiskamer zodat ik nog even rustig horizontaal met mijn telefoon kon spelen. Ik hoorde dat ze in de woonkamer was en geen rare dingen. Op een gegeven moment begon te te lopen en hoorde dat ze naar ons toe kwam... Ze had iets in haar handen... Het was een glas... Vol met (gebroken) sigaretten.

Tja... Papa was zijn glas met drinken en pakje sigaretten vergeten op te ruimen... En lagen dus nog op de bank... Ik denk dat ze een stuk of 12 sigaretten kapot heeft gemaakt. Gelukkig niet opgegeten, want dan was ik boos geworden... Nu kon ik er kostelijk om lachen hopelijk is dit een wijze les voor papa...

Of een 'stille' hint van Lola?!

7 jaar geleden

Die hoop heb ik laten varen ????

7 jaar geleden

lastig he, hier ligt heel soms ook een pakje op grijp hoogte. Bijna altijd ben ik er op tijd bij en soms, heel soms heeft hij het pakje bijna in handen. Ik zeg het wel altijd als het gebeurt. Ik zou ook willen dat hij stopt en ik hoop dat het ook een keer gebeurd.

7 jaar geleden

Mijn vriend rookt ook niet binnen. Maar de bank staat naast de deur. Waardoor hij zijn sigaretten daar neerlegt ofzo. Heel dom en stom. Heb hem er vaak genoeg op gewezen. Maar geloof me. Dit gebeurd echt niet meer.

7 jaar geleden

Ik was ook uit mijn slof geschoten en was denk ik goed boos geworden. Op vaders dan want die heeft die peuken niet opgeruimd. Mijn man rookt dus shag. Maar goed dat ze inderdaad daar niet van gesnoept heeft zeg. Hier wordt binnenshuis niet gerookt gelukkig. De tuin is erg groot en de rooklucht komt daarom bijna nooit binnen.