Snap
  • Kind
  • Stilletto

Stiletto run

Het is hier 365 dagen per jaar Carnaval. Julia wil later prinses worden en oefent elke dag. Nou ja met haar uiterlijk oefent ze, want haar prinsessen gedrag heeft nog heel wat oefening nodig. Ooit een prinses met een driftbui gezien? Ik wel!

Toch jammer dat prins Willem-Alexander, net als wij, drie prachtige dochters heeft. Dat beperkt de mogelijkheden voor Julia om daadwerkelijk prinses te worden toch wel behoorlijk. Gelukkig denken onze meiden nog steeds dat de Mega Mindy school en de prinsessenschool bestaan, dus zij gaan hun dromen via die weg verwezenlijken.

Julia twijfelt soms nog wel een beetje over haar toekomstige beroep, ze wil namelijk ook heel graag Josje worden. Ze oefent in prinsessenoutfit trouw de K3 dansjes en draagt haar haartjes net als Josje. Ik denk zelf dat ze ook erg geschikt is voor de politiek. Ze treedt graag op de voorgrond en kan nu al goed haar standpunten duidelijk maken en hierover onderhandelen. Toch als iemand haar vraagt wat ze wil worden, zegt ze consequent “prinses”.

Elke dag tovert ze een mooie prinsessenjurk tevoorschijn. Bij een beeldschone prinsessenjurk horen natuurlijk ook alle accessoires. Hakschoenen, een kroon, armbanden, ketting en knalroze ring maken deel uit van haar prinsessenoutfit. En natuurlijk is één prinsessenoutfit niet genoeg, dus hebben we een ruime keuze in jurken en hakschoenen.

Het is echt verbazingwekkend hoe geweldig Julia al op de hakschoenen kan lopen. Ze kan er zelfs op rennen! Vier jaar en rennen op hakschoenen, dat belooft nog wat. En dan heb ik het niet over een beetje vlot sloffen met de hakschoentjes, nee echt rennen. Ik denk dat we hier een toekomstige deelnemer voor de stiletto run in huis hebben!

Ik ben Sandra, moeder van Charlotte (6), Julia (4) en Anne-Lieke (1) en eigenaresse van http://www.hippemamaclub.nl

12 jaar geleden

Zo te horen is ze al een echte prinses! En op hakken rennen valt nog niet mee, zelfs ik kan dat niet haha. Ben benieuwd naar je volgende blogs, vind de op K3 dansende prinses nu al leuk! Groetjes Sanne

12 jaar geleden

Welkom op Mamaplaats! Het lijkt ons leuk om nog meer van jou gezinsleven te lezen.