Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Spetterplezier voor twee!

Zwemmen met twee kleine kindjes is ontzettend leuk, maar soms ook best een beetje onhandig want je hebt niet echt je handen vrij. Wat nu?

Als je kleine kinderen hebt is het natuurlijk heerlijk om met ze te gaan zwemmen. Vooral als ze het zelf ook leuk vinden! Bij ons thuis vindt Xavi het fantastisch om naar het zwembad te gaan en de tweeling heeft eventjes wat moeite gehad met water maar vinden het inmiddels ook ontzettend leuk.

Het enige waar je natuurlijk rekening moet houden is dat je wel voldoende handjes hebt om iedereen vast te houden. Of nog beter, dat je iets hebt waarbij je je juist je handen vrij hebt! Wij zijn destijds op zoek gegaan op internet en de tweelingzwemband waar je Yuna en Quint in ziet zitten hebben we via Ann uit België en we zijn er nog steeds ontzettend blij mee.

De allereerste keer dat we de tweelingzwemband mee hadden was op vakantie naar een Centerparcs huisje. Ze moesten er in het begin een klein beetje aan wennen, maar vonden het ook lekker in het water. Voor ons was het ook prettig, want zo kon een van ons tweeën bij de tweeling blijven en kon de ander op de oudste letten. En op een gegeven moment hebben we Xavi ook in het middenstuk erbij gezet, wat helemaal 1 pretboel was. Later wilde Indy, het nichtje ook nog mee op de band dus die heeft samen met haar kleine nichtje erin gezeten. Wel handig dus als je twee kindjes hebt die niet even oud zijn maar die nog te klein zijn om zelf te kunnen zwemmen.

De laatste keer had ik de tweelingzwemband meegenomen naar mijn ouders, zodat we met z’n allen in het zwembadje beneden in het complex, konden spelen en spetteren. Opa was met Xavi wat aan het ravotten, ze speelden dolfijntje en opa leerde hem van de ene kant naar de andere kant zwemmen. Ondertussen kon ik bij de kleintjes blijven die het te gek vonden om te zien wat hun grote broer allemaal aan het uithalen was. Vooral Quint spetterde er vrolijk op los, maakte vooral zichzelf en z’n zus erg nat en genoot.

En ja, ook dit cliché is waar, als je kinderen genieten, geniet je als ouder vanzelf ook! Eigenlijk is dit dan ook weer de reden dat we net als vorig jaar met de tweelingwiegen, we besloten hebben om met zo’n mooi product waar je veel mensen blij mee kunt maken iets te gaan doen.

Vanaf deze week zijn dus de tweelingzwembanden bij Dubbelgeluk te koop!!

www.dubbelgeluk.com

9 jaar geleden

Ja ook daar is het echt een uitkomst voor! Het is best lastig om met twee kleine kindjes te zwemmen, maar zo heb je je lekker je handen vrij, kunnen zij heerlijk spartelen en is iedereen blij ;-)

9 jaar geleden

Wat handig zeg! En net wat je zegt: ook handig voor mensen zonder tweeling, maar MET 2 jonge kinderen. Mijn zus had haar oudste 2 kinderen met maar 15 maanden tussentijd gekregen, dus die had zo'n band ook best kunnen gebruiken toen de kinderen kleiner waren (ze zijn nu 8 en 7).

9 jaar geleden

ja ik blijf het ook echt een lieve foto vinden, al zijn ze inmiddels wat groter!

9 jaar geleden

Aaah, schattig, hoor!