Snap

Speeldate

Jasmijn gaat op woensdagochtend en vrijdagochtend naar de kdv. Hierdoor zie ik regelmatig dezelfde kinderen en ouders.

Een tijdje geleden stond er over dit onderwerp ook een blog. Ik heb hem gelezen + de reacties die erbij stonden. Ik weet nog dat ik dacht; o, dat duurt bij ons nog wel even. Jasmijn is immers in okt'13 nog maar 2 jaar geworden.

Nu gaat Jasmijn op woensdag- en vrijdagochtend naar de kinderdagverblijf. Hier zie ik dan uiteraard vaak dezelfde kinderen en soms ook de ouders bij het wegbrengen en ophalen van onze kleine meid. Jasmijn heeft een paar kinderen waar iets meer haar voorkeur naar uit gaat om mee te spelen. En vanmorgen zag ik ook de moeder van een tweeling die ook bij Jasmijn op de groep zitten, en waar ze het regelmatig over heeft.

Dus jullie kunnen het waarschijnlijk al raden. De moeder van de tweeling vroeg om anders een keer een speeldate met haar jongens en jasmijn af te spreken. Tja, dat ging toch even iets sneller dan verwacht. Maar ik vind het wel super leuk voor jasmijn dat ze vriendjes maakt en dat het zo goed gaat.

Nu nog even een afspraak gaan inplannen voor binnenkort en dan kan dit ook weer genoteerd worden als haar eerste speeldate :-)

9 jaar geleden

Grappig, soms hebben ze het zo snel al ja.

9 jaar geleden

Inderdaad. Alleen nooit verwacht ZO snel. Maar ik vind het wel erg leuk voor haar dat het zo goed met de andere kinderen.

9 jaar geleden

Ha, ha...zo zie je maar weer hoe snel het kan gaan!