Blog header image

Soms wil ik je in een doosje stoppen ter bescherming...

​Hebben jullie dat ook dat het je soms kunt benauwen wanneer je eraan denkt wat je kind allemaal kan overkomen. Nou ik heb dat dus wel!
Lindsy83
7 jaar geleden

Dat heb ik zeker weten! Ons zoontje is nu 9 maanden en het begint iets minder te worden, maar weg is het gevoel zeker nog niet. In het begin durfde ik niet eens met hem naar buiten, al helemaal toen op het nieuws kwam dat een baby doodgereden was door een dronken man... Continu checken of hij nog wel ademd, bij verhoging meteen naar de dokter vliegen. Huilen bij elk bericht dat je over zieke kindjes leest... Gelukkig is het inmiddels dus wel iets minder waardoor ik ook weer beter kan genieten van ons mannetje, maar soms heb je inderdaad de neigin om ergens heen te gaan waar hij veilig zou zijn voor al het kwaad op deze wereld... Ook jij niet vergeten tussendoor te genieten he? ;)

Draagmeisje
7 jaar geleden

Natuurlijk vergeet ik niet te genieten, ik geniet volop! Echt ik had nooit gedacht dat het zo mooi zou zijn....Moeder zijn :D....maar ook zo vol zorgen en angst. Maar ook zo prachtig mooi, wonderlijk en bijzonder. Heel eerlijk denk ik niet dat het gevoel ooit weg gaat, denk je wel? Ik ben ook altijd bang wanneer er een kind ziek wordt, ontvoerd wordt, doodgereden wordt, etc....dat het onze B. overkomt. Maar aan de andere kant, hoe moet hij ooit minister president worden zonder krassen en deuken toch?! ;) (of wat hij dan ook worden wil....hihi)

Momo
7 jaar geleden

zeker een mama moet zich ook ontwikkelen. Ik ben zelf niet echt beschermend. Maar soms schrik ik wel van alles wat ze doet. ze viel laatst van de bank. men vriend zat bij de ving de hoofd op maar ik slaakte een gil... men vriend heel droog vallen moet ze ook leren.... pffffffff

Draagmeisje
7 jaar geleden

hahaha...dat is wel heel droog ja! Ik ben ook niet heel beschermend, want heel beschermend brengt denk ik meer schade dan begeleidend. Maar dat maakt niet dat ik het niet zo voel ;).

Blog header image

Brrr, wat is het koud!?

Ben jij een zomer of een winterpersoon?

De ene week zaten we op 20 graden en nu is het komende week 2 graden. Wat moet ik aan? Ben ik de enige die het gewoon niet weet?