Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Snoozzz, hoe leer je kindje er af?

Snoozzz, hoe leer je kindje er af?

Justin sliep altijd vrij druk, dus toen hij baby was sliep die in inbaker doek, anders hij maakte zich wakker met handjes. Toen hij wat ouder werd zijn wij overgestapt naar slaapzaken. Dat ging een tijdje goed, tot hij door had dat hij in bed kon staan s’nachts. Toen hadden wij wekken geen nacht geslapen, en ja er was een uitkomst, snoozzz.

Wij snoozz over matrasje gedaan, Justin er in wast gemaakt, en ja hij heb hele nacht doorgeslapen. Wel had hij geprobeerd paar keer op te staan, maar dat is het niet gelukt.Wij waren helemaal blij, want tegen die tijd waren wij echt op na slapenloze nachten.

Maar ja, nu is Justin 2,5 jaar. En ik denk dat wij moet hem langzaam  gaan af lieren van snoozzz, maar wat is het beste manier? Wat doe je dat hij niet van bed s’nachts af gaat?

Iemand nog een handige tips?

 

Voor mensen welke kenen niet de werking van Snoozzzie hier onder. Geloof me het is niks ergs, en ons heb het echt geholpen, maar nu nog er af leren

De matraswikkel wikkel je stevig om het matras (één maat: past op wieg, ledikant en eenpersoonsbed) heen en sluit de uiteinden aan de onderkant door middel van het klittenband. Afhankelijk van de leeftijd van je kindje plaats je de bijgeleverde babywikkel of kinderwikkel in de daarvoor bestemde opening. Leg vervolgens je kindje in de rug- of zijligging op de wikkel en sla de flapjes om de beurt over elkaar.
Je kindje ligt nu veilig en comfortabel op zijn rug of zij. Dat slaapt een stuk prettiger… niet alleen voor je kindje, maar ook voor jezelf. Geschikt voor kindjes van 3 tot 36 maanden.

10 jaar geleden

Jeetje ik heb hier geen ervaring mee, dus helaas heb ik niet de ideale tip. Mijn kindjes sliepen/slapen ook altijd onrustig en ik had ze dan ook in een slaapzak en doe/deed dan een deken heel strak over hun voetjes. Wanneer ze dan moe waren gaf dit genoeg weerstand om ze in slaap te laten vallen. iig suc6

10 jaar geleden

Ook geen idee! Succes!

10 jaar geleden

Ik had er nog nooit van gehoord. Wel veel succes met het afleren. Wie weet heeft iemand anders goede tips...