Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Snoep snoep snoep

Oooo wat is het lekker

Ooo wat is snoep toch lekker. Hier een mama die dol is op chocolade. En wat voel ik me soms schuldig. Hahahaha.

Hier een mama welke nogal principieel is. Eentje die snoep zo lang mogelijk wil weg houden bij jaar uk. nu is het hier makkelijker gezien we maar een kindje hebben, ik vermoed nl dat in veel gezinnen de jongste eerder aan de snoeperij gaat dan de oudste. Ik ben benieuwd hoe principieel deze mama blijft. Om te voorkomen dat ons meisje al jong snoep krijgt, snoept mama niet in de buurt van ons meisje....maar wanneer deze in bed ligt.....oeiiiii. En vooral een keer per maand, dan kan mama snaaien....euhhh kan...... Moet! Chocolade, koekjes, chips het liefs allemaal achter elkaar. En oooo wat voel ik me dan hypocriet. Mama wel dochter niet. Maar ja je wilt toch het beste voor je meisje? Ik vraag me af komen er van mijn voornemens wat terecht.

Ja ik weet het, ik ben streng. Snoepen vanaf ca 3 jaar. Alleen op feestjes en partijen en op zondag. En natuurlijk de schooltractaties. Daarnaast een suikervrij snoepje per dag...... Ik durf jullie niet hard op te vragen of dit haalbaar is en of ik gek ben....ik denk dat ik de antwoorden al ken.

Maar ja het wordt toch een keer tijd om van deze ideologie af te stappen vrees ik. Hoe lang ga ik dit volhouden?

10 jaar geleden

Jasmijn eet nu heel veel pepernoten:)

10 jaar geleden

Heeeeeel slecht!!!!!! FOEIIIIIII SCHAAM je!!!!!

10 jaar geleden

Helemaal met je eens!

10 jaar geleden

Yup dat is hetzelfde. Wij hebben er wel een omdat ik de hele dag lig. Maar niet voor de uk!