Snap
  • Kind
  • post_short

Slecht slapen

Mijn zoontje is 19,5 maand. De laatste tijd wordt hij bijna elke nacht huilend wakker (soms meerdere keren) en gaat pas verder slapen na wat warme melk en een knuffel om vervolgens weer om 6 uur wakker te zijn!

Verder is hij de vrolijkheid zelfde . Zijn er meer moeders die dit herkennen?

11 jaar geleden

Hai, Mn oudste van 12 sliep na 4 weken door... dus ik dacht appeltje eitje met nummer twee.... Nou dacht het dus niet! Tot haar 7 maanden was ze nog altijd 4 a 5 keer per nacht wakker! Eten wilde ik haar niet geven dacht, tja dan wil ze dat iedere keer. Dus nu doe ik haar standaard elke avond voor de laatste fles in bad met een scheut lavendel badschuim. En voila, mevrouw slaap in principe de nacht door. In de eerste week heb ik 1 badje overgeslagen en meteen was het weer raak met wakker zijn. Vannacht was het even piepen voor 1 keer maar met haar 9 maanden kan het zijn dat de last van de tandjes nu begint mee te spelen. Er is nu bijna 1 zichtbaar.... Voor de rest is Joy echt JOY want ze is altijd vrolijk, is heel pienter en doet het allemaal prima. Alleen eten zou ook nog wel wat beter kunnen, maar dat is weer een ander onderwerp! Voor jou en alle mama' s met nachtbrakers, succes!! Ik weet wat het is!

11 jaar geleden

Hoi Hoi, Wel herkenbaar. Onze dochter wordt ook wel eens s`nachts wakker. Meestal is dit rond volle maan. Alleen even troosten heeft dan geen zin. Als ze dan bij ons in bed ligt valt ze weer zo in slaap. Dus ja om aan onze nachtrust te komen laten we dit dan toch maar gebeuren.

11 jaar geleden

Mijn oudste dochter is altijd een hele slechte slaper geweest. En nog is slapen niet zo haar ding. Het word wel minder hoor ;-) En in deze fase van hun leven ontdekken en leren ze heel erg veel waardoor ze moeizamer gaan slapen. Sterkte ik hoop dat het snel over is.