Snap

Slaaptrainers

Ik heb ze in 3 soorten ontdekt, de BabyZoo , de Kidsleep en een Nijntje sleeptrainer.

De oogjes gaan open (dan mogen de kinderen opstaan) of dicht (dat betekent het slaaptijd is). De Kidsleep heeft een systeem met lampjes.

Ik vind de wekkers best prijzig( 29 euro tot 49 euro )  om aan te schaffen, dus ik vraag me af of er meer mensen ervaring met deze slaaptrainers hebben ?

Mijn eerste kindje van bijna 4 spookt s'avonds, komt soms het bed uit voor ongein, en word tegenwoordig om 6 uur wakker en wil dan spelen.

Ik wil graag jullie ervaring hiermee horen, en mischien bestel ik er dan toch wel een.

11 jaar geleden

IK heb voor ons oudste ook zo,n slaaptrainer. Alleen in begin hielp het wel . maar op het moment helpt het niet meer. Ben nu van plan om een digitale wekker te kopen en haar aan te leren dat ze vanaf 07:00 mag gaan spelen. as het nog geen 07:00 is is het nog slaaptijd. Bij een vriendin van mij helpt dat ook. Ik vont het zonde van me geld om die slaaptraiener te kopen heb 25 euro voor betaalt. succes

11 jaar geleden

Onze dochter heeft er ook een handje van om erg vroeg bij ons in bed te komen. Meestal gebeurt dat als het een drukke tijd is, dus met feestdagen of als er in de familie iemand ziek is. Waarschijnlijk denkt ze hier dan veel over na en is veel wakker. Als het weer zover is dat ze veel wakker is, gaat haar traphekje weer dicht. 's Nachts hoor ik dan hoe ze uit bed komt, de deur open doet en dan waarschijnlijk ziet dat het traphekje dicht is. Deur gaat dan weer dicht en ze gaat naar bed. Als ze dan weer een paar nachten doorslaapt, gaat het traphekje 's nachts weer open. Werkt tot nu toe goed.

11 jaar geleden

oke dan ga ik daar eens naar opzoek , bedankt voor de tip!

11 jaar geleden

ik heb er geen ervaring mee, maar laatst zelf ook op zoek gegaan naar een slaaptrainer. en ik las toen een goedkoop alternatief! een nachtlampje met een timer(stopcontact) de timer instellen op bv 7 uur en zodra het lampje aangaat mogen ze opstaan. het zelfde idee, maar dan een stuk goedkoper!