Snap
  • Kind

Sinterklaas vieren 2016

En toen was het tijd zwarte piet stond voor de deur . 2 kindjes rende naar de deur.

sinterklaas 2016 was weer geslaagd. Op het laatste moment het laatste pakje kunnen kopen en toen was het bijna tijd. Net als vorig jaar had ik de zelfde zwarte piet weten te regelen voor me kindjes. Na een zware periode met me zoon vond ik dat dit wel verdient was. 

Om half 3 had ik de opa's en oma's en tante (die voor sinterklaas over was gekomen uit Portugal ) uitgenodigd , alleen werd half 3 voor me schoonouders en schoonzus 35 min later en het scheelde echt niet veel of zwarte piet was eerder geweest. Ik kreeg een berichtje van zwarte piet dat ze onderweg was. Dus ik naar buiten met de hond (hond uitlaten als smoes) samen met pietje 3 zakken met pakjes 8 trappen omhoog en ik weer naar binnen. 3 min later werd er hard op de deur geklopt en me 2 schatjes stuiterde naar de voordeur en ja hoor daar was zwarte piet. Zwarte piet deelde pepernootjes uit en ging samen met me kindjes de pakjes openmaken. Na ruim een half uur waren de pakjes uitgepakt en hebben de kindjes na een knuffel en een foto zwarte piet weer uitgezwaaid. Het was echt super leuk weer alles wat op het verlanglijstje stond hebben ze gekregen. Nu 2 blije kindjes die uitgeput in bed liggen. En morgen komt sint en piet nog op school van de oudste en dan in de middag doen we nog een pieten disco en is het sinterklaas feest voor 2016 weer voorbij. Dit jaar vond ik weer erg geslaagd. Maar als het aan mij licht dan liever in 2017 zonder schoonouders want die zaten erbij al 2 zoutzakken op de bank. Nu op naar kerst waar ik persoonlijk niet veel mee heb.