Snap

Shocking

Het nieuws van vandaag.

ik vraag me steeds vaker af op welke planeet ik leef. Steeds vaker kom ik nu mijn dreumes een echte dreumes is meer dingen tegen die ik niet begrijp. Dat is van overal aan komen tot het vragen van snoepjes tot nu weer dit. Er was een landelijk project gestart om limonade op creches te weren en te vervangen door water. Ik was al geschokt! Hoezo limonade op de creche? Nu gaat ons meisje niet naar de creche dus in die wereld leef ik niet maar goed. Mijn meisje krijgt geen limonade, nu is ze pas 16 maanden. Maar ook de komende periode, wil ik het haar niet geven. Ze krijgt water en slappe thee, wisselend van smaak. Lees hele slape thee. Bijvoorkeur als ik het heb cafeine vrij. En ze vind het nog steeds fantastisch samen met mama thee drinken. Ze praat nauwelijk maar brabbelt wel; kopje thee!

Nu is tot mij grote verbazing het project gestopt. Waarom? Omdat de creches niet mee werken! En weten jullie wat de motivatie is? Ze denken dat de kinderen weigeren te drinken!!!!! En dat moet pedagogisch verantwoord de nieuwste generatie helpen opvoeden? Ze zijn de kinderen nu al niet de baas? Er zal best wel eens een kindje zijn wat moeilijk doet. maar ik geloof er niets van dat de kinderen zich zelf gaan uitdrogen. Binnen twee drie weken zou dst toch voor elkaar moeten zijn? Of ben ik nu gek?

Ik ben in iedergeval blij dat ons meisje niet op de creche zit. Wat een pedagogisch non-voorbeeld!

9 jaar geleden

Ieder natuurlijk zijn eigen mening maar een glaasje limonade verpest je in mijn ogen je kind niet mee. Er zijn veel dingen waar een crèche zeker bewust over nadenkt: Vegetarisch, biologisch, veel groenten water, magere melk.. Zelf vind ik normaal goed genoeg. En af en toe limonade is in mijn ogen normaal, net als af en toe chocopasta op brood omdat hier weinig zout in zit.

9 jaar geleden

oh nou ja met ranja heb ik zel minder problemen liever rose vise maar kan me voorstellen dat niet alle ouders het op prijs stellen

9 jaar geleden

Suus, ik denk dat ze ranja bedoelde. Ranja wordt ook wel eens limonade genoemd. (hier wel, in ieder geval)

9 jaar geleden

thee is ook niet altijd goed trouwens, ik merkte het toen ik misselijk werd van groene thee met een fruismaakje en heb het uitgezocht: aan thee worden vaak kunstmatige smaak en zoetstoffen toegevoegd, waardoor het zelfs erger is dan een bekertje biologische limonade, dus water is idd beste oplossing, sapjes en theetjes zijn een prima afwisseling, maar het moet (net als met alles) niet teveel worden.