Snap
  • Kind
  • meisje
  • sinterklaas
  • peuterbrein

Schoentje zetten en het peuterbrein

Nora krijgt dit jaar, als eerste jaar, echt mee dat er een Sinterklaas “bestaat”. Het Sinterklaas journaal word gekeken en tekeningen gemaakt. Ook haar woordenschat word verrijkt met woorden als ‘verlanglijstjes, hoofdpiet, schoorsteen, pakjesavond en schoen zetten’.

Maar goed volgens het Sinterklaas journaal is Sint in het land en mogen de schoentjes bij het raam. 

Mama: Nora je mag vanavond je schoen zetten, dan zingen we een liedje voor Sinterklaas en misschien zit er morgen dan wel een cadeautje in. 

Nora: Mijn schoen zit niet meer lekker als er een cadeautje in zit.

Mama: 🤦🏼‍♀️

3 jaar geleden

Hahahaha! Oh heerlijk dit! Puur genieten toch! ❤️

3 jaar geleden

Ik wil alle alleenstaande moeder of alleenstaande dames leren hoe je je man terug kunt krijgen naar jou of een man van wie je houdt om van je te houden, ik ben mevrouw Clara, mijn man heeft mij en mijn dochter Anna ongeveer 3 jaar verlaten, ik hou zo veel van hem veel dat ik niet met een andere man kon uitgaan of seks kon hebben met een andere man, ik deed wat onderzoek, zo kwam ik in contact met dr Sacre de krachtigste spreukmaker die ik ken, nadat ik hem dingen had uitgelegd, vertelde hij me dat hij het nodig had wat materiaal en ik heb ervoor betaald, hij vertelde me dat mijn man me over 5 uur zou bellen en binnen 24 uur zal mijn man terugkomen, ik wachtte tot hij het wonder zou doen, binnen 5 uur belde mijn man ik, ik was verrast, want waar hij was, was heel ver, echt binnen 6 uur later was hij bij mij thuis en smeekte hij mij en mijn dochter dat het hem erg speet voor wat hij ons aandeed, het goede nieuws is dat we terug zijn een gelukkig gezin, hij houdt van en koestert ons met alles wat het is. Dank aan Dr Sacre voor is een prachtig geschenk, neem voor hulp contact op met Dr Sacre over deze informatie b elow E-mail: Sacretempleofpower@gmail.com Whatsapp-nummer: + 2349076034359 Mevrouw Clara H.Felix