Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

schoencadeautjes?

ik vroeg me af...

ik vraag me af wat doet de sint bij jullie kids in de schoen? Wij hebben de afspraak met sint wat lekkers en 1 keer een klein cadeautje. vinden wij goed genoeg.Nu hoor ik om me heen dat sommige kids complete lego brandweerkazernes krijgen in hun schoen! (heeft vast erg grote voeten) maar wat geeft de sint dan op 5 december? ben ik nou zo ouderwets ben wel benieuwd hoe jullie hier over denken.

10 jaar geleden

Lol....bij juliie komt de sint als hij weer terug is naar spanje! Dan moeten jullie vast heel bijzonder zijn wil hij speciaal voor jullie terug komen! Grinnik. Geniet van de dagen!!!

10 jaar geleden

Helemaal mee eens; schoenkadootjes hoeven niet duur te zijn (hier max. 5 euro). Mijn zoontjes (1 en 4) zetten hun schoen alleen op zaterdag, dus 3 x. De eerste keer een nuttig kadootje (sokkenvan Cars), de tweede keer een hotwheels autootje voor de oudste en een kartonnen boekje voor jongste. En afgelopen weekend allebei een adventkalender. Konden ze meteen mee beginnen zondag. Meer is echt niet nodig, wat mij betreft. Op pakjes avond ook 'maar' 5 kadootjes per kind, waarvan 1 wat groter kado en een pyjama.

10 jaar geleden

Hier mogen ze de schoen pas zetten als hij in het dorp is aangekomen 23-12. En om de dag mogen ze de schoen dan zetten. Bv, een boterhamzakje met wat kruidnootjes, een paar chocolade munten, een potje klei van de action (4 in een doos dus kan 2 keer 1,49) scheet-kussen 0.99 maar ook gewoon een keer pepernoten strooien in plaats van in de schoen een muis/kikker zitten ook tig in een zakje en ze krijgen een smarties letter

10 jaar geleden

ons dochtertje is nu 3,5 ze zet op woensdag de schoen, de 1e keer zat er een barbie in die nog van mij is geweest, vorig week zat er een armbandje in van haar grote favoriet Minnie Mouse (2 euro bij de marskramer)en dat was het dan wel. Heel misschien komende woensdag nog 1x omdat we pakjesavond op vrijdag vieren. En dan gaan er haarelastiekjes in van wel 50 cent :)