Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

ritme vinden in je huishouden en Met je kids.

Nou ik zoek eigenlijk mensen die mij wat tips kunnen geven. Hoe toch mijn huishouden kan doen en aandacht verdeel onder de kids.

Sinds drie jaar heeft mijn man weer werk. En dat is behoorlijk wennen. Ik was al gewend veel zelf te doen . Maar ik heb geen dagje meer.voor mezelf. En als het me even te veel werd en met Rust even mijn huis op orde wil krijgen. Is mijn man er niet meer. En dubbel op is dat ik al al jaren met moeheid sukkelt  de hele dag lang. Ik heb een groot huis. En een baby van 4 maanden bijna en een kleine van 2 jaar en een paar maanden. En ik zoek een ritme dat ik toch mijn huis op orde hou en mijn kids ook genoeg aandacht krijgen en wat tijd voor mezelf even.Kan iemand me helpen. Mijn oudste is heel ondernemend maar super lief. Maar soms voel ik me schuldig omdat ik vind dat me kids te weinig aandacht krijgen. Om dat zoveel moe ben en huis moeilijk  op orde krijg