Snap
  • Kind
  • Babyspullen
  • kind
  • speelgoed
  • shoppen
  • knuffel

Rigolos Olifant voor jongens? Dikke maatjes!

Rigolos Olifant is een collectie van Nattou met zacht babyspeelgoed. Het fijne aan dit zachte babyspeelgoed is dat het van zeer hoge kwaliteit is en een heerlijk hoog knuffelgehalte heeft voor baby’s. Daarnaast heeft het ook nog eens een zeer vriendelijke uitstraling, zodat je als mama al snel overstag gaat om het te kopen. Het nadeel is dat de Rigolos Olifant collectie uit het assortiment wordt genomen. Dat is heel jammer want Rigolos Olifant is doorgaans het beste maatje van uw baby als u niet bij hem in de buurt bent.

Reserveknuffel

Heeft je kind een knuffel Olifant Rigolos? Bestel dan voor de zekerheid een reserveknuffel. Vooral omdat deze heel schaars zijn en ze worden niet meer geproduceerd. Niets is hartverscheurender dan dat je kind zijn knuffel kwijt is en je hebt geen reserve.

Tip: gebruik de knuffels door elkaar zodat ze de andere ‘nieuwe’  reserveknuffel niet afstoten maar er al aan gewend zijn.

 

Meer Rigolos babyspeelgoed

Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om je babyspeelgoed collectie uit te breiden of compleet te maken met bijvoorbeeld de boxspiraal Rigolos of het Maxi Cosi speelgoed Rigolos. Ze zijn allebei te bevestigen aan de box, het ledikant of aan de autostoel of maxi cosi.

 

Welk Rigolos babyspeelgoed is nog te verkrijgen?

1.   Boxspiraal of speelspiraal Rigolos a € 22,95

2.   Knuffel Olifant Rigolos a € 16,49

3.   Maxi Cosi speelgoed Rigolos a € 18,49

Wil je het Rigolos speelgoed even bewonderen? Kijk dan hier. Uiteraard geldt, zo lang de voorraad strekt.

 

Er gaat iets verdwijnen maar er is ook iets nieuws!

Ben je op zoek naar leuk en fleurig babyspeelgoed voor meisjes? Dat is de nieuwe Funny Farmers collectie van Nattou? Even een kijkje nemen? Dat kan hier. Naast de meisjeslijn vind je ook de jongenslijn van Funny Farmers Nattou.

Heeft je kind ook een favoriete knuffel? Heb je ook een reserveknuffel aangeschaft? Reageert je kind goed op de reserveknuffel of heb je hem of haar nog geen kennis laten maken met de reserveknuffel? Ben benieuwd naar jullie ervaring.  Hier werkt het bij m'n dochter niet, maar bij mijn zoontje wel.....

 

11 jaar geleden

Mijn zoontje heeft er ook 2 hij kan niet meer zonder zijn "Ollie". Wij hebben toen moeten bestellen en er zat een levertijd op van 6! weken maar achteraf zijn we heel blij dat we dat hebben gedaan hij mag overal mee naartoe.