Snap
  • Kind
  • speelgoed
  • review
  • VTech
  • mamaplaatscollab
  • Knuffelpoppen

Review Vtech Little Love mijn knuffelpoppen

Wij zijn beide gek op poppen! Cato voornamelijk maar ik vind het leuk om mooie poppen voor haar te scoren en zelf poppenaccessoires te maken. Cato speelt vrijwel alleen maar met haar poppen en knuffels, dus is zij de ideale peuter om deze super schattige Little Love Mijn Knuffelpoppen van VTech te testen!

Eerste indruk van de Little Love Mijn Knuffelpoppen.

De grote doos ging open en wauw! Maar liefst drie knuffelpoppen om te testen. Een Kat, Konijn en Unicorn knuffelpop en alle drie een even hoge “cuteness-factor”.

Ik pak ze uit en zet ze op Cato haar bed om haar te verrassen. Cato kwam haar kamer in en kon haar ogen niet geloven. Ze vond ze werkelijk ge-wel-dig en mooi! Direct moesten ze uit de doos en begon ze te ontdekken wat de poppen allemaal kunnen. 

Wat vindt je van de kwaliteit?

De Little Love knuffelpop is van zachte stof gemaakt en heeft een kunststof gezicht. Ik vind de pop er heel mooi uitzien en het daagt mijn peuter zeker uit tot spelen! De knuffelpop is stevig en netjes gemaakt. Het ziet er naar uit dat deze jaren mee kunnen. Ook het speentje dat er bij zit is stevig aan de knuffelpop bevestigd en zit nog steeds vast na een aantal stevige rukken van Cato. En wat ook super fijn is, is dat je het geluid van de knuffelpop ook een tikkie zachter of uit kan zetten. Dat scheelt je weer een rolberoerte als je kindje ’s nachts per ongeluk op de knop drukt.

Snap

Geeft de Little Love knuffelpop veel uitdaging/speelplezier?

Deze pop is onwijs leuk om te ontdekken. De kleuren vallen op en de knop op de buik van de knuffelpop daagt je uit om op te drukken. De knuffelpop kent wel 20 liedjes, vrolijke zinnetjes en geluiden! Dit is zeker goed voor de taalontwikkeling van een kind, zo leert Cato er weer een paar woordjes bij. En met de speen die ze in het mondje van de knuffelpop kan doen oefent ze ook haar motorische vaardigheden.

Zou je Little Love Mijn Knuffelpop aanbevelen aan anderen?

Ik zou deze knuffelpop zeker aanbevelen aan anderen. De Little Love Mijn Knuffelpop is geschikt en leuk speelgoed voor kinderen van ongeveer 1 tot en met 6 jaar. Verkrijgbaar in verschillende varianten en (ook niet onbelangrijk) betaalbaar.

Snap

Ik geef de Little Love Mijn Knuffelpoppen de volgende cijfers:

Gebruiksgemak 10

Verschillende functies 8

Design 9

Vermaak 10

Uitdaging 8

Kwaliteit 8

Kindvriendelijk 10

Snap