Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Review: Buitenhof De Leistert

Mama Brenda was één van de gelukkigen die Buitenhof De Leistert mocht testen tijdens het paasweekend. Lees hier haar eerste bevindingen.

Gewonnen!

Verbaasd maar bovenal heel erg blij las ik de mail dat ik uitgekozen was als testmoeder voor Buitenhof De Leistert. Dat had ik niet durven denken toen ik me ervoor inschreef op Mamaplaats. Wat geweldig, ik kan me geen mooier cadeau wensen voor ons 10-jarig huwelijksjubileum, alsof het zo heeft moeten zijn...

De pret kan beginnen

De voorpret is er al. En naast de koffers inpakken, ook nog een verrassing gehaald voor onze 2 dochtertjes, Juliet van bijna 2 jaar en Yasmijn die in augustus 4 jaar wordt. Met 2 nieuwe poppen in de koffer als verrassing wordt het weekend voor hun extra leuk. Deze krijgen ze als we op de plaats van bestemming zijn. Het is spannend als we het terrein van Buitenhof De Leistert oprijden: wat een groot park, waar zou onze woning zijn, hoe ziet de inrichting er uit en hoe zullen onze kinderen er op reageren. We weten dat het een luxe vakantieboerderij voor 5 personen is en dat het kindvriendelijk is. Eenmaal aangekomen moest natuurlijk eerst de verrassing gegeven worden... hoera! Een nieuwe pop. Met hun nieuwe pop in de hand rennen onze kleine dames door het huis, ze vinden het helemaal geweldig. Bij de aanblik van de tuin staan ze al te popelen bij de deur: heerlijk buiten spelen. De tuin is echt heel groot en omdat we een kindvriendelijke woning hebben, is de tuin volledig omheind. Dit is echt een pluspunt, zo kun je je kinderen met een veilig gevoel buiten laten spelen. Daarnaast zijn er nog meer kindvriendelijke elementen, zoals de wandcontactdozen, een traphekje en een bolderkar.

Bij het inchecken hadden we al gezien dat je bij de receptie goedkopere toegangskaarten kunt kopen voor Toverland. Dat lijkt ons wel een leuk idee voor de volgende dag... Nog even frietjes halen bij de snackbar, daarna in bad en slapen maar ...

De faciliteiten

Het bos ligt op ongeveer 100 meter afstand, dus we gaan met de bolderkar een fijne boswandeling maken. Wat een groot en mooi bos. Met een grote omweg via een paar speeltuinen op het park lopen we weer terug naar ons huisje. Even genieten van een lunch met croissantjes, die kun je vers in de winkel bij het Plaza kopen. 's Middags een tour gemaakt langs het zwembad. Het is niet heel groot, maar het ziet er netjes en verzorgd uit. De grote speeltuin die er naast ligt, lonkt naar onze 2 dametjes. Maar helaas zijn ze te moe om nog te spelen, ze hebben al zoveel gedaan. De volgende dag dan eindelijk naar de grote speeltuin. Yasmijn heeft hier al zin in gehad sinds we op de eerste dag het terrein opreden. Er is voor elk wat wils, kinderen van alle leeftijden kunnen hier spelen. Na het spelen gaan we terug naar het huisje waar Yasmijn en Juliet zich nog uitleven in onze tuin, al spelende met de bolderkar en de nieuwe poppen. Ze vinden het superleuk en willen eigenlijk niet naar huis ... Maar ja, we moeten weer ruimte maken voor het volgende gezin wat hier kan gaan genieten.

Het was een mooi weekend. De kinderen hebben het fantastisch gehad, en met het welbekende cliché wil ik het afsluiten: als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben de ouders het ook naar hun zin. We hebben een fijne tijd gehad, dank aan Mamaplaats en Buitenhof De Leistert dat we dit weekend hier hebben mogen verblijven. Het is voor herhaling vatbaar ;)

Tot de volgende keer! Groetjes Brenda, Martijn, Yasmijn en Juliet

9 jaar geleden

Oh wat super dat de tuin er omheind is. Dat is inderdaad bij de meeste vakantieparken niet zo en dan kun je niet even snel binnen iets pakken als de kleine aan het spelen is. Klinkt ideaal. Ook die bolderkar vind ik helemaal geweldig, vooral voor kinderen die eigenlijk te groot zijn om nog een kinderwagen/buggy mee te nemen maar waarvoor sommige tripjes misschien toch net te vermoeiend zijn na een leuke dag spelen klinkt dit meer dan ideaal. En wat een ideale timing voor jullie als het net met het 10-jarig huwelijksjubileum was. Heerlijk zo'n cadeau!