Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Review: Babboe Bakfiets Curve

De derde testmoeder van de Babboe bakfietsen heeft de Babboe Curve getest. Testmoeder Nicole en haar gezin genieten er al enorm van. Lees hieronder meer informatie over de bakfiets én de eerste bevindingen van Nicole.

De Bakfiets: Babboe Curve

De Babboe Curve bakfiets is een eigentijdse 3-wiel bakfiets met hoge kwaliteitseisen voor een betaalbare prijs. De Babboe Curve bakfiets is mooi, kwalitatief en slim uitgevoerd. De bak heeft ronde hoeken, dus geen scherpe hoeken waar je kindjes zich aan kunnen bezeren, en de bak is daardoor echt van deze tijd, anders dan alle andere bakken. En heel praktisch, want er passen vier kindjes in, of lekker veel boodschappen. Een bakfiets waarmee je gezien mag worden! Klik hier voor meer informatie.

Review: de eerste middag

De fiets werd vlak voor "ophaaltijd van school" afgeleverd, ik heb de karton er meteen letterlijk vanaf getrokken en ben direct, na mijn eerste "waaaawhhhhhh " reactie, ermee naar school gefietst! Het fietsen zelf was wel even wennen, met name het sturen van scherpe bochten was even vreemd! Mijn dochter was helemaal happy de peppy toen ik aankwam op school: eindelijk een bakfiets! Hij kon meteen worden uitgetest, want er kwamen meteen twee vriendinnen spelen. 3 6-jarige meiden en drie schooltassen in de bak! Heel handig, want meteen ontdekte ik dat alle schooltasjes onder de bankjes konden worden geplaatst! Op weg naar huis zaten 4 personen met een grote glimlach op de fiets! :-).

Einde dag was het tijd om de vriendinnetjes naar huis te brengen en mijn jongste dochter op te halen van het kinderdagverblijf, maar eerst nog even naar de supermarkt! Superhandig, een bak vol meiden en de mand met boodschappen ertussen! Na het thuisbrengen van vriendinnen ging ik mijn jongste dochter ophalen en ons buurmeisje van twee. Dan zijn de veiligheidsgordels ideaal. Dat geeft echt een fijn gevoel!

Het was zo schattig, tijdens het koken haalde Pien, mijn oudste dochter, haar dagboekje voor de dag en zei: “mam, ik ga in mijn dagboek schrijven dat ik zo blij ben met de bakfiets!” Ik vond het zo lief!!!

Toen we ook nog na het eten tot de ontdekking kwamen dat we geen fruit meer in huis hadden, werd meteen geroepen: “dan kunnen we dat even halen met de bakfiets!” En nee....dit keer ging niet moeders, maar vader op de bakfiets naar de winkel! :-) Het viel me afgelopen week op school overigens op, dat ik meer vaders dan moeders op bakfietsen zag rondrijden!

In de korte middag dat we de bakfiets in huis hadden, heeft hij al heel wat ritjes gemaakt met een volgeladen bak met kinderen!! De fiets heeft meteen kennis gemaakt met alle dagdagelijkse ritjes: school, supermarkt, kinderdagverblijf en huis. En dat al in een middagje! Kortom, de eerste middag was al erg geslaagd!

Geschreven door Nicole