Snap
  • Kind
  • delen
  • pijn
  • tranen
  • gescheidenouders
  • Ikvindjewellief

Pronken met andermans veren

Normaal gesproken deel ik dit soort dingen niet maar vandaag kreeg ik een steek recht door mijn hart, die steek zorgt er nu voor dat ik mijn hart wil luchten.

Kira, sorry sorry dat ik geen gezinnetje meer kon vormen met jou papa, sorry dat je hem niet meer zo vaak ziet, sorry dat ik je nu moet delen, sorry dat je hem mist, sorry.

Waarom zeg ik sorry? Je mag altijd naar papa, wanneer je wilt, je mag hem altijd bellen, ik stuur foto’s door en laat weten hoe het met je gaat, ik laat weten hoe je het doet op school. Hij is jou papa dus ik betrek hem overal bij. Ik voel me schuldig omdat jij savonds in je bedje ligt te huilen dat je papa mist, hij mag je bellen, hij mag je op komen zoeken, droog je tranen maar.

Papa heeft een nieuwe vriendin, mama heeft daar in het begin heel veel moeite mee gehad, opeens moest ik jou delen met een andere vrouw. Ik was verdrietig want ik wilde dit niet, dit is niet wat ik voor ogen had toen jij ter wereld kwam. Mama heeft het een plekje en mama praat erover, ik laat haar toe, toe in jou en mijn leven. Ik deel jou, met liefde. Ze is goed voor je wanneer je met haar bent, ze zorgt voor je wanneer je met haar bent. Jullie doen leuke dingen, je hebt plezier. Ik ben blij want jij hebt plezier. Ik moet huilen, waarom? Waarom huil ik, je bent toch blij?

Je gaat 1x in de twee weken naar papa en zijn vriendin toe, je bent dan blij want dan zie en hoor je ze eindelijk weer. Als je de volgende dag naar huis komt en naar bed gaat dan vloeien je tranen, dikke tranen omdat je nog graag iets langer bij ze had willen zijn. Iets langer kan eventjes niet, de situatie laat het niet toe, ik probeer het je keer op keer uit te leggen maar daar word je verdriet niet minder van, ik voel pijn, ik voel jou pijn, we hebben samen verdriet. Het probleem word mijn probleem, want ik kan er niks aan doen, ik wil er graag wat aan doen maar het kan niet. Het spijt me.

Vandaag is het Moederdag, de details zal ik bij me houden want ik wil niemand voor de kop stoten. Ik kreeg in het openbaar een steek recht door mijn hart; ‘pronken met andermans veren’. Doe dit nou niet, denk even na. In de toekomst wanneer alles is zoals het hoort, gun ik jou die veren, maar nu even niet.

Sorry. 

4 jaar geleden

Wat superfijn dat je de papa van je dochter zoveel vrijheid geeft om haar op te halen en je dochter de tijd met haar papa gunt! Ik zou het zo fijn vinden als dat hier ook zou zijn :( Jammer dat ze die vrijheid niet nemen dan.

4 jaar geleden

Ik weet dat je het goed bedoeld Melia maar dit verhaal zit zo anders in elkaar! Zoals ik al zei mogen de vader van Kira en zijn vriendin Kira altijd ophalen, haar bellen, haar appen etc etc maar doen ze het allemaal niet... maar ondertussen ga je wel bonusmoedertje spelen vóór de buitenwereld, snap je waar het steekt bij mij? Vandaar pronken met andermans veren, dat is wat er gebeurd. Voor de rest geen slecht woord over haar want ze is lief voor Kira wanneer ze met haar is, maar dat is één dag één nacht en daarna gebeurd er precies niks meer. Voor Vaderdag koop ik ook altijd een kado voor haar vader, omdat hij haar vader is, daar gaat het ook allemaal niet om. Het hele punt heb ik al gemaakt in mijn blog. Ik doe/deed zo m’n best maar het moet van hunzelf komen hè, ze doen het niet zo ontzettend jammer!

4 jaar geleden

Precies dit, dankjewel! ❤️🙏

4 jaar geleden

Hier mogen ze haar zo vaak ophalen als ze willen maar doen ze het niet! Ze doen niet hun best, ze maken het er zelf maar. En dat is het hele probleem.. en dat irriteert me al heel lang, maar wel voor de buitenwereld doen alsof je best mom bent (bonus moeder) terwijl je geen moeite doen om haar vaker te zien, dat steekt mij!! Ze weten dat ze altijd welkom zijn en haar altijd mogen halen, maar dan moeten ze het wel doen... Contact is wel goed, altijd goed geweest omdat ik mijn irritaties bij me hield.