Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Poepzindelijk

Mijn drie kinderen zijn overdag plaszindelijk. Hoe zijn jullie ervaringen met poepzindelijk?

Lucas, Wouter en Ilse zijn plaszindelijk overdag. Poepen gaat nu nog in de onderbroek bij de jongens. Ilse vraagt om een luier als ze moet poepen. Dan doet ze een poep en de luier gaat weer af. Hoe ging het bij jullie met poepzindelijk? Ik weet dat het komt als ze er klaar voor zijn. Ik hoef geen tips, maar wilde gewoon weten hoe het bij jullie kindjes ging.

10 jaar geleden

Bij ons ging het redelijk gelijk op, bij m'n zoon staat me iets van bij dat hij iets sneller de grote boodschap op de wc deed, daar kon hij ontzettend trots op zijn! (vind ie nog steeds helemaal leuk, tsja, kleuter he)

10 jaar geleden

hier ook plassen op de wc, maar poep in de broek...vermoeiend hoor, hoewel hij niet bang is van de wc... integendeel hij vind het gespetter als er wat in valt juist leuk... dus ik snap niet waarom hij niet aangeeft op de wc te moeten als ie wil poepen grrr

10 jaar geleden

onze net 3 jarige zoon vindt poepen in een luier niet fijn en is dan ook een paar maanden lang poep zindelijk. Voor plassen wilde hij heel lang niet naar de wc gaan, dan moest hij namelijk stoppen met spelen! Nu hebben we hem een aantal keer geen luier om gedaan en voelt hij dus beter wat er gebeurt, sindsdien plast hij bijna altijd op de wc!

10 jaar geleden

Mijn zoon van vijf heeft nog regelmatig poep ongelukjes, al gaat het de laatste tijd gelukkig wel iets beter. Plas zindelijk was hij met 3,5