Snap

Playmobil 123 of little people

We hebben twee dozen playmobil 123 staan maar deze staan te verstoffen. Zou little people beter in de smaak vallen? Of toch iets anders?

Ik heb een zoon van 2 jaar en een zoon van 5 maanden. Bij de geboorte van mijn oudste zoon hebben we playmobil 123 gekregen.  Om precies te zijn twee dozen vol met voertuigen, dieren, poppetjes, speeltuin enz. Ik zet ze regelmatig beneden maar er wordt eigenlijk niet naar om gekeken. Op het kdv speelt mijn oudste zoon blijkbaar wel veel met little people. Ik zou denken dat dat toch ongeveer hetzelfde concept is. Nu is dat een andere omgeving dus wellicht heeft dat er mee te maken. Aangezien de Sint binnenkort weer komt en de opa's en oma's al beginnen te vragen naar de verlanglijstjes, vraag ik mij af wat ik daar nou op moet zetten. Baby speelgoed hebben we meer dan genoeg, dus wil voor mijn jongste zoontje iets voor een wat later stadium. Vanaf welke leeftijd kunnen ze met little people spelen? Zou dat iets zijn? De boerderij of zo? Mijn oudste zoon wil graag een garage. Nu zie ik verschillende van little people. Een redelijk gewone, maar ook een hoge met wheelies. Weet iemand of daar ook gewone auto's op kunnen? Die wheelies lijken me vrij klein. Iemand een tip voor een leuke garage?