Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Plassen stampen

Wie kent het niet, je staat op het punt om te vertrekken en je peuter ziet die grote plas en stampt er heerlijk met haar voetjes door en alles is nat!

Je kent het wel je hebt het druk, staat op het punt om weg te gaan en je peuter ziet buiten die grote plas liggen. Daar wil ze in stampen, logisch uiteraard het is namelijk ook leuk om te doen. Iets minder voor mama, want een kindje met natte kleren neem je natuurlijk niet mee.

Het is natuurlijk ook wel de periode, veel regen en grote plassen blijven liggen. Bij ons in de tuin zijn nogal wat kuiltjes en die liggen vol water momenteel. Zo ook deze ochtend, we waren wat laat om naar school te gaan dus moest ik wat haasten om in de auto te komen, ik zag de plassen al liggen en ja hoor Ashley nam een aanloop en gelukkig kon ik nog net op tijd zeggen "nee ashley niet doen, je wordt helemaal nat!"

Ik zag het gezichtje vertrekken, want die plassen lachte haar behoorlijk toe hihi. Daarom in de auto afgesproken dat we vanavond de regenlaarzen aan zouden doen en dat de kindjes gewoon de hele tijd in de plassen mochten stampen zo veel ze maar wilden, zo hard ze maar wilden en zolang ze maar wilden.

Na het eten was het dan zover, de kinderen hadden er behoorlijk zin in en waren dan ook heel snel buiten, wat een plezier hebben ze gehad, ze sprongen, renden, gilden. En we gaan dit zeker vaker doen!

10 jaar geleden

Lol!

10 jaar geleden

Super!!!!!!! Mijn man heeft het ooit een keer met de oudste gedaan. Het was zomer en echt MEGAwarm. We woonden in het centrum en mijn man is heerlijk met ons 4jarige zoontje gaan rennen en stampen door de plassen!!! Het was echt heel grappig. Maar..... de volgende dag moest hij weer naar school. We kwamen de deur door en voor dat ik er wat van kon zeggen sprong hij zo weer in de plas!!!!!! Alles weer zeiknat en hij had nog wel zijn laatste paar droge schoenen aan. Kon ik eerst nieuwe schoenen kopen voor hij naar school kon hahaha

10 jaar geleden

Ha,ha..geweldig!