Snap
  • Kind

pfff al bijna 7 jaar verder

Lucas bijna 7 en heel wat informatie verder en communie voor de deur :)

Ja 10 april is het zover, dan word onze oudste 7 jaar. Een heel heftig jaar is het zeker geweest, dingen die we niet wilden zijn zijn wel gebeurt.

Als jullie mijn andere blogs ook gelezen hebben weten jullie zo ongeveer wat er met hem al gespeeld heeft.

We hebben nu een psychologisch onderzoek laten doen en er is uit gekomen dat hij toch wel een behoorlijk ernstige vorm van ADHD heeft. Iets wat wel door ons hoofd gespookt heeft maar wat we liever niet wilde zien. Maar goed nu kunnen we daar mee leren omgaan en hem gaan begeleiden in zijn verdere leventje. 

Hij krijgt nu medicatie voor de ADHD en we zitten nu op 10mg en dat maakt al een heel verschil op school. Helaas heeft hij erna wel last van de rebound, maar daar gaan we in het ziekenhuis verder over praten en misschien of ik denk het wel zeker dat hij in de middag ook die medicatie gaat krijgen. Of de medicatie voor de hele dag zeg maar. 

Daarbij doet hij op 17 april ook nog eens de communie, en trots dat we zijn.

Hij heeft een ontzettend leuk pakje en hij is die dag zeker weten de knapste!!

Maar zo zie je je bent zo 7 jaar verder, zo was hij er eindelijk aangezien ik 42 weken gelopen heb, en zo is hij al groot, hij fietst op een grote fiets, hij kleed zichzelf aan, hij gaat naar school en hij zit op zwemles.

pfff waar blijft de tijd haha.

groetjes Leoni

8 jaar geleden

als de dag geweest is zal ik zeker een blog erover schrijven met een gave foto :)

8 jaar geleden

zeker een mannetje om trots op te zijn! Ben wel nieuwsgierig naar het pakje voor de communie ;)