Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Peutertje wordt besneden met medische indicatie

28 november wordt mijn kleine man besneden in het ziekenhuid, onder algehele narcose. lees hier het verhaal van L Heel..

Mijn lieve zoontje van 2,5 is sinds kort zindelijk. Nu ik hem op de wc zag plassen, zag ik ineens dat hij heel erg veel druk moest zetten om een plasje te doen. Er komt dan een soort ballonnetje tevoorschijn. Een jaar geleden heb ik de nauwheid van zijn voorhuid al aangekaart, maar dat werd makkelijk weggewuifd: dat komt nog wel goed. Niet dus ;) 28 november wordt mijn kleine man besneden in het ziekenhuid, onder algehele narcose.

Ik ben er als mama natuurlijk voor hem, maar ook ik worstel met mijn eigen gevoelens. Ik word er al emo van als ik er aan denk ;). Gelukkig is het een kleine ingreep en mogen we, als alles goed gaat, dezelfde avond nog naar huis.

Binnenkort mag ik een koffertje gaan ophalen in het ziekenhuis met allerlei medisch speelgoed, en wat boekjes om hem voor te bereiden. Al met al erg spannend allemaal ;)

10 jaar geleden

@marieke gelukkig maar, en fijn dat jullie zo snel zijn doorgestuurd. Wat mij betreft echt hoe jonger hoe beter! Mijn zoon heeft ook nergens last meer van en ik ben echt zo blij dat we het hebben doorgezet...

11 jaar geleden

Hallo, Ik heb met hetzelfde probleem gezeten mijn. Zoontje was gelukkig 1,5 maar ook heel veel problemen. De kinderarts heeft ons toen gelukkig door gestuurd naar de uroloog. Na dat hij besneden was zijn de klachten weg en gelukkig niet weer terug gekomen.

11 jaar geleden

De operatie is heel heftig verlopen, mijn zoontje wilde niet aan het kapje. En zo werd hij ook weer wakker. Na 3 dagen liep hij gelukkig alweer te spelen en nu is het prachtig genezen. Ik heb er echt geen spijt van dat ik het nu heb laten doen! Als ze ouder zijn hebben ze er veel meer last van achteraf en bovendien kunnen er in de tussentijd zaken zoals ontstekingen en verklevingen optreden. Nu is mijn zoontje lekker klachtenvrij :)

11 jaar geleden

Dankjewel Annick :)