Terug
Blog header image

Peuterpret (2)

De taal ontdekken en leren beheersen, het levert de grappigste situaties op. Lees mee met mijn lachmomentjes.
Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Haha, héél lief. Elfa is nog net iets te klein voor zulke gevatte opmerkingen. Wel weet ik dat het bij Elfa geen vasjina maar een een astina heet. Haha

Annemiek2
6 jaar geleden

zo ver zijn we nog niet maar ik verwacht dat het niet heel lang meer duurt voor er echt leuk euitspraken komen ;). De liefste is momenteel madoe. Ma doe dus. Ik mag dan helpen met alles wat nodig is. Draak puug vuu Is draag spuugt vuur. (draak van de sprookjesboom)

Lindsy83
6 jaar geleden

heerlijk weer! Ik moet ook maar even wat meer melk drinken. De laatse week was ik niet zo heel vrolijk ;) Ik ga later zeker mijn best doen om zo veel mogelijk uitspraken van ons zoontje op te schrijven.

TessK
6 jaar geleden

Heel heel leuk dit! Ik baal dan wel dat ik ze soms niet opschrijf en dan weer vergeet, zo jammer! Goede reminder om toch even weer te doen!

rebo1982
6 jaar geleden

ik schrijf ook meer niet dan wel... Recent nog heb ik mijn hoofd gebroken over welk woord de jongedame nou ook al weer zei bij wijze van grapje omdat ze dacht dat het woord grappig was (in plaats van de situatie waarin ze het woord gebruikte). Ik kan het me echt niet herinneren... en dan baal ik stiekem wel!

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!