Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Peuter queen ziek!

Bah, wat een ellende! Je kind is ziek en papa en mama hebben de handen in het haar!

Inmiddels zijn we al een week verder, vandaar ook dat deze mama zo ongelovelijk weinig aanwezig is op mamapalats. Onze dochter heeft diaree, en niet een beetje! Inmiddels kunnen we al haar ribbetjes zelfs op haar rug tellen (en ze had al zo weinig spekjes).

Gisteren ochtend voor het laatst dunne poep, maar helaas zijn we er nog niet, ze is nu al sinds gisteren slap en futloos. Als ze van de bank af stapt zakt ze door dr beentjes en gaat ze met dr buik op de grond leggen. ORS van de dokter gehad, maar dat krijgen we er echt neit in, ook niet onder dwang. En ondertussen wordt ons meisje alleen maar futlozer ... ligt nu op de grond voor de bank te slapen pff ...

Straks weer terug naar de dokter maar weet nu al dat hij zegt dat we het nog maar even moeten aan kijken, maar eerlijk ZO ziek heb ik mijn dochter nog NOOIT mee gemaakt! Normaal gaat ze door der ziek zijn heen nog wel even spelen, of een geintje uithalen of even bij de buurvrouw loeren ... maar nu helemaal niets. Ze verroerd zich eigenlijk niet.

Wat een ellende, zou willen dat ik het over kon nemen! Helemaal als het zulks warm weer is! Zijn er meer kindjes ziek met dit weer? Ik wens ze in ieder geval beterschap!

10 jaar geleden

Veel beterschap!

10 jaar geleden

wat sneu zeg. succes en beterschap

10 jaar geleden

Ja wat is dat toch met ORS? Ik heb het zelf ook wel eens geproefd, kreeg er kokhalsneigingen van zo vies is dat. Goeie tip dus van die aquarius, die moet ik onthouden!

10 jaar geleden

Wanneer ze ors niet wil. Sport drank. Geen aa maar aquarius....daar zitten net als in ors zouten in die zorgen dat ze het vocht vast houdt. En een stuk lekkerder dan ors