Terug
Blog header image

Paascruise in de haven

We verheugen ons op de Paascruise die we gaan maken met de Pannenkoekenboot. Helaas de boot vaart niet. De pannenkoeken zijn er wel.
TessK
6 jaar geleden

Jammer dat de boot niet ging varen, maar al met al klinkt het als een heel erg geslaagd uitje!!

Lindsy83
6 jaar geleden

WEl fijn opgelost dat er korting is gegeven. En zo te lezen heeft Dunya zich uitstekend vermaakt! Daar doe je het uiteindelijk toch allemaal voor :)

Henrike Laning
6 jaar geleden

Het was zeker een geslaagd uitje. Maar met gezelschap voor mij en een boot die vaart is het net iets meer af. ;) Maar het was wel erg leuk en gezellig.

Henrike Laning
6 jaar geleden

Ja die korting krijg ik teruggestort op mijn rekening heb ik begrepen. Wel balen dat we gewoon voor drie personen moesten betalen en daarvoor geen geld terugkrijgen. Maar verder was het gewoon een succes. Dunya heeft genoten en ik ook. Hopelijk volgend jaar wel een complete paascruise. ;)

Annemiek2
6 jaar geleden

je kunt niet met alles geluk hebben ;). Gelukkig wel dat Dunya zo veel plezier had in de ballenbak. Ach wie weet volgend jaar......

Henrike Laning
6 jaar geleden

Ik klaag ook niet hoor. Het was een leuk uitje en ik krijg een deel van het geld terug. Maar ik vond het wel jammer dat we niet gingen varen. Maar terecht dat de kapitein het risico niet wilde nemen.

rebo1982
6 jaar geleden

jammer van het niet uitvaren en de zieke vriendin, volgens mij was dan het geluk compleet. Maar zo heb je in elk geval wel een leuk uitje gehad en iets om over na te praten ;) Op naar een volledig gelukte tweede paasdag volgend jaar ;)

Annemiek2
6 jaar geleden

Ik zag het ook niet als klagen hoor. Ik vond het wel leuk dat je aanhaalde dat jullie zo vaak geluk hebben met het terug vinden van verloren voorwerpen. :) Het is dan ook wel een aparte bijkomstigheid dat het vorig jaar ook niet zo liep zoals je gehoopt had. Inderdaad, veiligheid gaat voor alles. Dan maar dubbel storm beide gaan vanzelf wel over ;).

Henrike Laning
6 jaar geleden

Klopt, niet altijd alles gaat zoals ik het wil. Komt wel vaker voor hoor, maar dat deel ik niet allemaal hier. Maar het begint mij ook op te vallen hoeveel geluk we hebben met verloren spullen. Maar dit was gewoon pech, maar ik had kunnen kiezen om weg te gaan, dat heb ik niet gedaan. Het is zoals het is. Vorig jaar was Dunya ziek, maar heeft ze wel in de ballenbak gespeeld. Ze kwam alleen steeds huilend naar me toe. Ze heeft deze keer in elk geval enorm genoten van de salami en de ballenbak. ;) En ik heb genoten van de pannenkoeken en van Dunya. :)

Henrike Laning
6 jaar geleden

Drie keer is scheepsrecht, volgend jaar wordt de Paascruise perfect!

Annemiek2
6 jaar geleden

En dat laatste, genieten van ......is het belangrijkste. :)

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!