Snap

Ow nee!!! De schoen moet gevuld worden!!

Ik kijk op de klok, half 9.. Terwijl ik de dekens nog Over mij heen trek denk ik nog, even wachten tot ze slapen en dan de schoen vullen.

ik zap wat op tv, en ga toch maar terug naar RTL4. De kids liggen op bed en zijn nog wat tegen elkaar aan het praten en brabbelen. Ze zullen zo slapen en dan kan ik de schoentjes gaan vullen die voor de kast op Sinterklaas staan te wachten. Terwijl ik naar Ik hou van Holland kijk, denk ik nog, ik moet zorgen dat ik niet in slaap val. Mijn 3 jongens zijn altijd vroeg wakker dus smorgens hebben ze het meteen door als ik aan het traphekje zit (ding maakt behoorlijk wat geluid). 

En dan gebeurd het, ik doe mijn ogen open, en zelfs de tv was moe en is gaan slapen, half 5!!!!! Toch maar uit bed sluipen en heel stil Sinterklaas spelen. Nadat ik klaar ben hoor ik dat de kleinste mij door heeft, maar gelukkig is hij nog geen jaar en zal dit niet verklappen aan zijn broer. 

Na 10 minuten plof ik terug in bed en kan toch niet anders dan heel even aan mijn ouders denken. Dit was voor hun ook dagelijkse "ellende" met Nederlandse feesttradities. Ik was vroeger zelf zo'n kind dat om half 5 wakker werd om zwarte piet of de paashaas te treffen. Ik heb zelfs mijn vader ooit in de tuin betrapt, hij had toen als boodschap dat hij de eitjes stiekem zelf wou houden. Ik trapte er toen in, en heb hier veel bewondering voor mijn ouders aan overgehouden. 

Nu is het bijna half 9 (YES!! UITSLAPEN!!) en ze liggen nog in bed. Het zou fijn zijn als het weer snel 5 december is, de nachtelijke door-het-huis-sluip-acties zijn toch niet zo mijn ding haha. 

8 jaar geleden

Haha grappig! Het zou mij ook kunnen gebeuren :-) Maar het is je toch weer gelukt!

8 jaar geleden

Ik kijk beneden in de bank tv, dus als ik in slaap val, dan word ik beneden wakker. Hier vannacht alles laten liggen hoe ik gelegen had en een briefje weggelegd dat slaappiet een dutje heeft gedaan en extra veel pepernoten in de gewone snoeppot erbij heeft gedaan. Haha ik vind het wel leuk, alleen duurt het eigenlijk een week te lang voor de kinderen. Hier vannacht 1 erbij in bed gehad en die was om kwart over 6 wakker terwijl het altijd toch 7 uur of half 8 is. Nu heeft hij wel gewacht tot zijn zusje wakker was, maar die heeft hij eigenlijk een beetje wakker gekletst door steeds te herhalen, maar ik ben zo benieuwd haha en ik maar denken dat hij twijfeld