Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Over K3 en een middagje uit

Ik had het nooit verwacht, maar wat vind ik het heerlijk dat mijn meiden wat groter en zelfstandiger aan het worden zijn! Geen flesjes, luiers en andere dingen meer om mee te slepen, maar alleen aan iedere hand 1 meisje.

Nu ze wat groter zijn, leek me het leuk om een keer met zijn 3tjes naar bioscoop te gaan. De meiden waren de dagen naar ons uitje al aan het aftellen en dus kon ik het niet maken om het uitje af te blazen wegens slecht weer. Wij hebben gewoon de kou getrotseerd en togen in de bakfiets richting de bioscoop.

Nou, dat was dus echt genieten met een hoofdletter G. Aan allebei kanten zat een blond meisje superintensief te kijken naar die geweldige K3 film de Bengeltjes. In hun knuistjes een zakje popcorn en een pakje Wicky. Als het in de bioscoop nog niet warm was, kreeg ik het vanzelf wel warm. De jongste riep enthousiast uit dat ze die grote televisie zo mooi vond en de oudste zei alleen maar:"gezellig, he,mama" Mijn soms toch wel bengeltjes waren absolute engeltjes.

Toen de film was afgelopen riep mijn jongste: "mama, nog een keer!" Alsof ze net een rondje van 3 minuten in de draaimolen had gemaakt. Ja, dit was zeker voor herhaling vatbaar.

11 jaar geleden

Heerlijk zo'n dagje. Kan niet wachten tot mijn kleine meid groter is. Wij gaan volgende maand naar Sprookjesboom de Musical. Ik hoop dat mijn meid van 2 dat volhoudt, de film in ieder geval wel ;-)

11 jaar geleden

thnxs nienke ik ga er zeker heen met onze meid :D

11 jaar geleden

aan mamavan4kids: moet je echt doen! Mijn jongste is ook 3 en vond het superleuk.

11 jaar geleden

wat leuk..!! ik was ook aan het denken met chalisa naar de bioscoop te gaan ze is nu 3 en als ik dit zo hoor denk ik jaah die film moet ik zien met me dochter ff quality time voor moeder en dochter :D