Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Ouder(geze)wets

De zomer gaat door, laten we het gezellig houden. Pijnlijk word ik geconfronteerd met het feit dat ik blijkbaar uit een andere tijd stam. Mijn man is 14 jaar jonger de buurman is drie jaar ouder

OOOOOOO wat sta ik blijkbaar toch anders in de wereld dan mijn omgeving. Gisteren sprak ik de buurman toevallig. Hij is iets ouder dan dat ik ben. Afgelopen weekend heeft zijn zoon van 16 ons twee nachten wakker gehouden na het stappen door met zijn vrienden uitgebreid op straat om drie uur in de nacht te staan geiten. Dus ik vroeg hem vriendelijk of hij zijn zoon wilde vragen of het iets zachter kon gezien hij ons twee nachten achter elkaar had gewekt en een uur had staan geiten. De reactie was.; ik zal het vragen maar je kan niet verwachten.

Mijn man is het daar mee eens. Ik viel achterover. En ik kreeg te horen tijden veranderen. Je moet wel mee met je tijd. Dat kun je als ouder vriendelijk vragen maar resultaat hoef je niet te verwachten.

Dan zal mijn kleine meisje het straks heel zwaar krijgen. Of juist ik met vader en dochter. Mijn visie er wordt niet gespookt op straat. De eerste keer krijg je een waarschuwing en de tweede keer dan ga je de volgende keer maar niet op stap. Ik begrijp niet zo goed waarom dat vroeger bij mij wel werkte en waarom het nu niet zou werken? Ben ik nu gek en mogen we alleen maar hopen dat onze kinderen geen overlast veroorzaken? 

 

10 jaar geleden

Hahaha......ik voel me hier met de dag weer jonger worden!

10 jaar geleden

Goed te horen dat het bij een mama met ervaring gewoon lijkt te werken! Grote klasse!

10 jaar geleden

ja precies dat bedoelde ik ook :)

10 jaar geleden

autos idd geen speelgoed, verbaas me dat er kinderen zijn die dat dus wel zo zien....