Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Op vakantie op de Veluwe?

Ga je deze zomer naar de Veluwe op vakantie dan hebben we een paar leuke tips voor je!

Ga je deze zomer naar de Veluwe op vakantie dan hebben we een paar leuke tips voor je afkomstig van ApeldoornseKids.nl:

APELDOORN – Zomervakantie! Na een jaar van hard werken, CITO, schoolmusical, rapporten etc. kan de schooltas de kast in en is het tijd om samen leuke dingen te doen. Er staan honderden activiteiten en evenementen in de agenda; er draaien leuke films bij Gigant, je kunt meedoen met het eerste Minigolf USA kampioenschap, slapen in het bos, op stap met een paleisspook, naar de Summerschool van Atelier Judesign, te veel om op te noemen!

Ridders en spionnen

Je hebt er vast al iets over gelezen: deze zomer staat in het teken van 'Gelegerd in Gelderland', een fantastisch festival met heel veel stoere en spannende kinderactiviteiten! Dit weekend kun je tot ridder worden geslagen op een echt kasteel bijvoorbeeld, hoe leuk is dat?

Samen creatief

Zin in een creatieve workshop samen met je kind? Kom dan samen naar Workshop Atelier Apeldoorn; er is iedere dag een ander programma. Tapas maken, mozaieken, servies beschilderen, etc. gezellig om samen lekker bezig te zijn.

Tokkelbaan en boswachterdiploma

Zet de Boswachterdag vast in je agenda; op 29 juli zijn er allemaal stoere outdooractiviteiten op 't Leesten. Kinderen kunnen hun boswachterdiploma halen, boven een vuur broodjes bakken, moutainbiken of een nestkastje bouwen. Ook zijn er  schapen om mee te knuffelen.

Klimmen en klauteren bij Binky

Maak kennis met de lieve, mooie en bijzondere dieren op de boerderij van Kinderparadijs Malkenschoten. Ontdek hoe leuk het is om zelf hutten te bouwen. Vind de weg in het doolhof of speel veilig in de gevarieerde speeltuinen. Volg het klim- en klauterparcours en stap in de waterfietsen. Ontdek het allemaal in dit groene park op de Veluwe! Alle informatie over tijden, adressen en nog veel meer vind je op www.apeldoornsekids.nl